p19693

August 5, 2010

Toegegeven: naaktbeelden bodyscanners tóch bewaard

Filed under: Big Brother,Bodyscanner — admin @ 11:08 am

Bij de introductie van bodyscanners op luchthavens en andere locaties wordt steevast door de autoriteiten beweerd dat de beelden direct na bestudering verwijderd worden. Zoals velen vermoedden blijkt nu dat de autoriteiten een loopje met de waarheid genomen hebben, want onlangs is bekend geworden hoe de naaktfoto’s van ruim 35.000 bezoekers aan een rechtbank in Orlando (Florida) ondanks alle mooie beloftes toch bewaard zijn gebleven.

Volgens het bericht op Nu.nl heeft eenzelfde automaat ook bij een Federale rechtbank in Washington, DC gestaan. Deze zou zijn teruggestuurd naar de fabrikant met nog tienduizenden pikante plaatjes op de harde schijf.

De woordvoerder van  Schiphol heeft plechtig beloofd dat de luchthaven geen bodyscan-beelden bewaard.

January 13, 2010

Goedgeurde varianten gentech mais zwaar ongezond

Filed under: Gentech voedsel — admin @ 10:05 pm

Luttele weken nadat de Europese Comissie besloten heeft de import en verwerking van een drietal gentech maisrassen goed te keuren voor gebruik in voor mensen bedoelde voedingsmiddelen is een nieuw wetenschappelijk onderzoek naar de gezondheidseffecten van genetisch gemodificeerd mais gepubliceerd. De onderzoekers trekken de conclusie dat er ernstige gezondheidsrisico’s aan de consumptie van de drie onderzochte typen mais verbonden zijn, vooral voor de nieren en de lever. Daarnaast traden in de onderzochte ratten ook problemen op met het hart, de bijnieren, de milt en de bloedcellen.

Het rapport is gepubliceerd in International Journal of Biological Sciences, en omdat dit soort informatie tegenwoordig “indianenverhalen” genoemd wordt kunt u via deze link een complete kopie in PDF-formaat downloaden.

December 29, 2009

Officiële gegevens tonen aan: kinkkoest-vaccinatie niet effectief

Filed under: Vaccinaties,Voeding en gezondheid — admin @ 11:11 pm

Wie op de website van het RIVM zoekt naar informatie over kinkhoest wordt via deze pagina doorverwezen naar de Nationale Atlas Volksgezondheid waar het aantal kinkhoestmeldingen per 100.000 inwoners op een Nederlandse overzichtskaart getoond wordt. Aldaar wordt u aangeboden de kaart, welke gebaseerd is op de cijfers van 2004, te vergelijken met eenzelfde kaart waarop de DKTP-vaccinatiegraad per regio is aangegeven. U krijgt dan beide kaarten netjes naast elkaar op het scherm gepresenteerd, met in de linkerkaart het aantal ziektegevallen en rechts de vaccinatiegraad. De nette manier waarop het RIVM deze gegevens presenteert maakt het bijzonder gemakkelijk om regio’s met elkaar te vergelijken of om relaties tussen het aantal kinkhoestmeldingen en de vaccinatiegraad te onderzoeken.

kinkhoest_rivm
Klik op het plaatje voor een grotere versie.

Als we zo’n onderzoekje uitvoeren dan komen we al snel tot een zeer opvallende conclusie: van de ernstigst door de kinkhoest getroffen regio’s heeft het meerendeel tevens de hoogste vaccinatiegraad. En ook het omgekeerde geldt: regio’s waarin de vaccinatiegraad het laagst is kennen een laag tot zeer laag aantal ziektegevallen. De rode lijnen en blauwe lijnen die ik omwille van de analyse aan het originele RIVM plaatje heb toegevoegd wijzen naar enkele van de regio’s die in dit opzicht interessant zijn. Het RIVM laat hiermee op de eigen website zien dat de kinkhoest-vaccinatie (via de DKTP-cocktail) niet effectief is. De conclusie lijkt zelfs gerechtvaardigd dat het vaccin de ziekte niet voorkomt maar juist veroorzaakt.

Ook interessant is om te kijken naar de sterftecijfers van kinkhoest door de jaren heen. Nederlandse gegevens heb ik helaas niet weten te vinden, maar wel heb ik cijfers gevonden over het aantal doden in Wales en Engeland, zoals sinds 1838 bijgehouden door het Britse Office of National Statistics.

whoopingcoughgraph
Klik op het plaatje voor een grotere versie.

Uit dit plaatje blijkt overduidelijk dat hoewel kinkhoest ooit een gevaarlijk infectieziekte was, het aantal slachtoffers ver voor de grootschalige introductie van een vaccin met ruim 99 procent gezakt was. Het jaartal waarin de kinkhoestvaccinatie in het Rijksvaccinatieprogramma is opgenomen (1957) is met een pijl aangegeven in de grafiek. Wie beweert dat het aan aan vaccinatie te danken is dat de kinkhoest bijna verdwenen is weet duidelijk niet waar hij het over heeft.

Hoewel iedereen die over meer dan een halve hercencel beschikt uit de officiële gegevens kan opmaken dat vaccineren tegen kinkhoest niet helpt om het aantal zieken of doden te verminderen, worden Nederlandse kinderen in hun eerste levensjaar vier keer tegen kinkhoest ingeënt, de eerste keer als ze 2 maanden zijn, vervolgens bij 3, 4 en 11 maanden. Sinds 2001 worden ze op 4-jarige leeftijd nogmaals gevaccineerd.

August 24, 2009

Drinkwater zonder chloor ‘niet meer van deze tijd’

Filed under: Gezondheid — admin @ 9:30 pm

Waterleidingbedrijven moeten chloor aan het Nederlandse drinkwater gaan toevoegen. Alleen zo kan de gevaarlijke legionellabacterie effectief worden bestreden. Dat stelt hoogleraar Gezondheidstechniek Annelies van Bronswijk van de TU Eindhoven maandag in het Nederlands Dagblad.

Hoewel tijdens de bekendste uitbraak die Nederland heeft gekend -die tijdens de Westfriese Flora in Bovenkarspel in 1999 – slechts enkele tientallen doden te betreuren waren, houdt Bronswijk het liever op achthonderd mensen per jaar. Als je een case wilt neerzetten moet je de cijfers wat opleuken nietwaar?

Een overheid die niet wil chloreren, is ‘niet meer van deze tijd’, stelt Van Bronswijk. Het RIVM  reageert positief op de oproep van Van Bronswijk. „Van Bronswijk heeft een goed punt”, zegt hoofd Infectieziektenbestrijding Jim van Steenbergen.
Op dit moment wordt in Nederland geen chloor aan het drinkwater toegevoegd omdat het potentieel kankerverwekkende stoffen zou bevatten en schadelijk is voor het milieu, schrijft de krant, maar om achthonderd bewoners van verpleeg- en verzorgingstehuizen te redden moeten we niet zeuren over een beetje kanker, toch, mevrouw Bronswijk?

Bron – http://www.nu.nl/algemeen/2067176/ch…egionella.html

August 9, 2009

Pokken en vaccinaties, het echte verhaal

Filed under: Vaccinaties,Voeding en gezondheid — admin @ 9:39 pm

Het valt vaak niet mee mensen te overtuigen van het gevaar van nieuwe vaccinaties, zoals de prik tegen baarmoederhalskanker of de aanstaande prik tegen de gevreesde Mexicaanse Griep . Op school hebben we immers geleerd dat het aan vaccins te danken is dat een scala aan gevaarlijke infectieziekten tegenwoordig is uitgeroeid of bijna uitgeroeid, dus in basis is vaccineren een goed idee, denken we. Daarom hieronder een stukje geschiedenis over pokken, een ziekte waarvan de gemiddelde Nederlander zeker denkt te weten dat het dankzij vaccinaties is dat we er tegenwoordig geen last meer van hebben. De werkelijkheid is heel anders, maar oordeelt u zelf.

Het onderstaande is een vertaling van het tweede artikel op deze pagina, en is oorspronkelijk ontleend aan het boek Vaccination: The “Hidden” Facts door Ian Sinclair.

Hoewel in Engeland in 1852 de verplichte inenting tegen pokken geïntroduceerd werd doodde in de periode 1857 tot 1859 een pokkenepidemie 14.244 mensen. In 1863 tot 1865 eiste een tweede epidemie het leven van 20.059 mensen. In 1867 werd de wetgeving op het gebied van de verplichte inenting verscherpt waarbij mensen die weigerden zichzelf of hun kinderen te laten vaccineren werden vervolgd. Na vier jaren van intensieve inspanning om iedereen tussen de 2 en 50 jaar oud te vaccineren kondigde de Chief Medical Officer van Engeland in mei 1871 aan dat 97.5 procent was ingeënt. In het volgend jaar, 1872, werd Engeland getroffen door de ergste pokkenepidemie ooit, wat resulteerde in 44.840 dodelijke slachtoffers. Tussen 1871 en 1880, tijdens de periode van verplichte vaccinatie, sprong het sterftecijfer van pokken van 28 naar 46 per 100.000 inwoners.

In het British Medical Journal (Januari 21, 1928 p.116) zette Dr. L. Parry zijn vraagtekens bij de inentings statistieken die een hoger sterftecijfer lieten zien onder gevaccineerde mensen dan onder het niet ingeënte deel van de bevolking:

„Hoe kan het dat bij pokken de kans op dodelijke afloop bij gevaccineerde mensen vijf maal hoger is dan bij mensen die niet gevaccineerd zijn? Hoe het dat in sommige van onze meest gevaccineerde steden — bijvoorbeeld, Bombay en Calcutta — de pokken vaak voorkomen, terwijl in sommige van onze slechtst gevaccineerde steden, zoals Leicester, pokken bijna niet voorkomt? Hoe kan het dat ongeveer 80 percent van de ziektegevallen in de Metropolitan Asylums Board pokkenziekenhuizen gevaccineerde personenen betreft, terwijl slechts 20 procent van de patiënten niet is gevaccineerd?“

„Hoe kan het dat Duitsland — het best-gevaccineerde land ter wereld — meer sterfgevallen heeft in verhouding tot de bevolking dan Engeland? Bijvoorbeeld in 1919 waren er 28 sterfgevallen in Engeland en 707 (op 5012 zieken) in Duitsland. In 1920 waren er 30 sterfgevallen in Engeland, tegen 354 in Duitsland, en in 1925 had Engeland 5.363 gevallen van pokken, waarvan 6 met dodelijke afloop. Wat is de de verklaring?“

In Schotland stierven tussen 1855 en 1875 meer dan 9.000 kinderen onder de 5 jaar aan pokken ondanks het feit dat Schotland op dat ogenblik één van de best gevaccineerde landen ter wereld was. Tussen 1907 en 1919, een periode waarin slechts 1 op de 3 kinderen gevaccineerd was, werden in de leeftijdsgroep tot 5 jaar slechts 7 dodelijke pokkengevallen geregistreerd.

In Duitsland hadden in jaren 1870-1871 meer dan 1.000.000 mensen pokken, waarvan er 120.000 stierven. Hiervan was 96 procent ingeënt. Bismarck, de Kanselier van Duitsland, schreef aan de overheden van de diverse Duitse deelstaten dat „de hoop in de doeltreffendheid van het koepokkenvirus als preventie tegen de mensenpokken volledig bedrieglijk is gebleken”.

(more…)

April 11, 2009

WTC torens neergehaald met zware explosieven

Filed under: 9/11 — admin @ 6:53 pm

Wat de complotters al jaren wisten is nu door een groep wetenschappers bevestigd in het Open Chemical Physics Journal: de WTC torens zijn niet ingestort als gevolg van botsende vliegtuigen, maar zijn neergehaald met het zware explosief super-thermiet. Bij analyses van het puin zijn nog onverbrande resten van dit super-thermiet aangetroffen, en volgens de wetenschappers is dit niet meer te zien als “smoking gun” maar is eerder sprake van een “loaded gun”. Het valt niet meer te weerleggen: de WTC torens zijn ingestort door een ruim van tevoren geplande “controlled demolition”.

Zoals gebruikelijk geeft de Nederlandse pers er weinig aandacht aan, maar de Belgische krant Het Laatste Nieuws schreef op 7 april over het door professor Steven E. Jones geleidde onderzoek, en noemt onder andere dat super-thermiet allesbehalve vrij te verkrijgen is, en dat in de VS de handel volledig wordt gecontroleerd door de overheid.

Een andere wetenschapper uit het team, Niels Harrit , kreeg op de Deense TV-zender TV2 News volop gelegenheid het onderzoek toe te lichten. Volgens Harrit is er slechts één echte -niet door de feiten gesteunde- complottheorie, en dat is het verzinsel over 19 islam-fanatiekelingen die gewapend met stanley-messen het volledige luchtverdedigingssysteem van de VS lam wisten te leggen.

Zie het Engels ondertitelde TV2 nieuws-item:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o]


March 12, 2009

Door bliksem getroffen Javaanse jongen verricht wonderbaarlijke genezingen

Filed under: Wonderbaarlijk — admin @ 10:05 pm

De 9-jarige Muhammad Ponari was tot vorige maand een heel gewone jongen in een arm dorp in Oost-Java. Totdat hij op een regenachtige dag getroffen werd door de bliksem tijdens het spelen in de voortuin. Tot grote verbazing van zijn speelkameraadjes overleefde hij de blikseminslag zonder gewond te raken. Nog vreemder was dat Ponari op zijn hoofd een steen aantrof zo groot als een ei, en dat hij er plotseling van overtuigd was genezende gaven te hebben.
Een zieke buurjongen was zijn eerste patiënt. De steen werd in een glas water gedaan, en nadat de jongen het glas had leeggedronken verdween de koorts. Een andere buur, een vrouw van in de dertig, was al 15 jaar depressief. Ook zij genas.

ponariMuhammad Ponari doopt zijn “magische steen” in een fles met water

En het ging maar door met de wonderbaarlijke genezingen, aldus Nila Retno, de hoofdman van het dorp. “Ik had een verrekte arm, maar nadat ik er met de steen behandeld water overheen had gedaan was ik plotseling weer okee.” De plaatselijke politieman heeft een verhaal over een jongen die al 5 jaar niets gezegd had. Ponari schudde hem door elkaar, er werd wat gevochten, en even later begon de jongen te praten. De opzienbarende verhalen gingen als een lopend vuurtje in het rond, en al snel stonden honderden dorpelingen in rijen te wachten voor het eenvoudige huisje waar Ponari woont. Nog een weekje later waren het niet alleen de mensen uit het dorp, maar kwamen de zieken, lammen, en nieuwsgierigen van afstanden zover als Maleisië. Met duizenden stonden ze in kilometers lange rijen, met plastic watertassen waarvan ze hoopten dat de inhoud in een geneeskrachtig elixer veranderd zou worden.
Helaas gaven de vele bezoekers aan het dorp nogal wat overlast, en om die reden is Ponari, nadat hij tienduizenden patiënten op miraculeuze wijze had genezen, door de politie naar een onbekende lokatie overgebracht.

Bron: www.theage.com.au

Medische autoriteiten doodsbenauwd voor discussie over nut van vaccinaties

Filed under: Gezondheid — admin @ 7:44 pm

Vanochtend stond in het gedrukte exemplaar van het AD wederom een artikel over de “indianenverhalen” die over de inenting tegen baarmoederhalskanker de ronde doen. De grote zorg is dat de “ongefundeerde berichten” overslaan naar andere vaccinatieprogramma’s. Kees van Grootheest, directeur van Lareb, het Nederlandse Bijwerkingen Centrum zegt “Latent is er in Nederland een ondertoon aanwezig van onzekerheid over vaccinaties. Dit alles maakt dat er een discussie over het nut en effectiviteit zou kunnen ontstaan en dat zou jammer zijn“.
Ofwel: geloof ons nou maar, wij weten echt wel wat goed voor u is. Laten we vooral niet discussiëren over de zin en onzin van vaccinaties.

Ik vermoed dat het werk van Kees van Grootheest en zijn Bijwerkingen Centrum zich beperkt tot  het ontkennen dat bijwerkingen überhaupt bestaan.

March 11, 2009

Miljoen namen op de Amerikaanse terror watch list

Filed under: Big Brother — admin @ 10:04 pm

Het aantal namen op de terror watch list van de Amerikaanse overheid is sinds 2007 met 32 procent gestegen en is inmiddels het miljoen gepasseerd. De mensen op deze lijst maken onder andere kans het vliegtuig niet in te mogen, of ze kunnen aangehouden worden als ze de grens willen oversteken. Doordat veel van de potentiële terroristen onder meerdere varianten op de lijst voorkomen is het werkelijke aantal mensen (voor zover je would-be en could-be terroristen mensen mag noemen) op de lijst ‘slechts’ 400.000.

Met zulke gigantische aantallen terroristen mag het een wonder heten dat er in de VS niet dagelijks terroristische aanslagen plaatsvinden.  Blijkbaar is het goed bijhouden van zo’n lijst en het in de gaten houden van de potentiële terroristen dé manier om de vrijheid te kunnen waarborgen.

Bron: www.usatoday.com

Zweden introduceert extra belastingen CO2 uitstoot

Filed under: Global Warming — admin @ 8:08 pm

Wie wil weten wat ons binnenkort te wachten staat aan extra belastingen in verband met CO2 uitstoot hoeft alleen maar te kijken naar wat er momenteel in andere landen gebeurt. De Zweedse regering heeft laten weten vanaf 2011 hogere belastingen te gaan heffen op voertuigen, brandstof,  verwarming en uitstoot door landbouw en industrie. In de praktijk zal dit betekenen dat vrijwel alles duurder gaat worden. Maar het is nou eenmaal van belang om te onderstrepen dat CO2-emissies kosten met zich meebrengen die betaald moeten worden, aldus de Zweedse minister Carlgren. Redelijk als de overheid is zal wel rekening gehouden worden met de huidige economische malaise.

Voor Al Gore liefhebbers een opluchting dat de aarde toch nog gered gaat worden, voor climate-deniers vooral het bewijs dat de hele CO2-scare vooral tot doel heeft om rijkdom over te hevelen van het volk naar de bankiers en elite die straks de emissierechten gaan verhandelen.

Bron: www.earthtimes.org

March 10, 2009

Na 7 jaar martelen: Guantanamo Bay gedetineerden geven toe 9/11 gepland te hebben

Filed under: 9/11 — admin @ 8:02 pm

Het nut van waterboarding, slaaponthouding,  aftuigen en andere martelmethoden is nu definitief bewezen: 5 Guantanamo Bay gevangenen, waaronder het veronderstelde mastermind Khalid Sheikh Mohammed, hebben toegegeven de aanslagen van 11 september 2001 te hebben gepland. Case closed. Bovendien zijn ze, volgens het document waarop hun bekentenissen zijn vastgelegd, bijzonder trots op wat ze gedaan hebben.

Het kost wat tijd en moeite, maar aan het einde heb je wel een uitermate betrouwbare bekentenis!

Bron: uk.news.yahoo.com

March 9, 2009

Het HPV-vaccin fiasco ofwel het succes van de gewone man in de strijd tegen Big Pharma

Filed under: Gezondheid,Uncategorized — admin @ 7:56 pm

Een Nieuwe Wereld Orde, de klimaat-hoax, vuile oorlogen, kredietcrisis, gif in uw voeding, een pedofiel als justitie-baas, je zou er droevig van worden. De meeste mensen hebben het idee dat dit allemaal zo groot is dat ze niets, maar dan ook helemaal niets kunnen doen om het tij te keren. Met een dergelijke instelling bent u aan de goden (hele kwaaie in dit geval) overgeleverd. U kunt natuurlijk hopen dat het vanzelf overgaat, maar vooralsnog komt de ‘global elite’ dagelijks dichter bij haar doelstellingen. Maar ook als u zichzelf gewoon en onbetekenend vindt kunt u wel degelijk iets doen. Bijna twee jaar terug was ik, als webmaster van een inmiddels verlaten website, een van de eersten die de verborgen achtergronden van het HPV vaccin in een reeks artikelen toelichtte. Laten we zeggen dat ik samen met enkele andere websites de “indianenverhalen” de wereld in heb geholpen die momenteel over de prik tegen baarmoerderhalskanker de ronde doen.

Resultaat: in Montfoort haalt 35% van de meisjes geen prik, in Friesland 40% en in de Gooi en de Vechtstreek zelfs 50%. Een unicum in de geschiedenis van het rijksvaccinatieprogramma. De alternatieve media heeft zonder enige steun van televisie, kranten of het medisch establisment voor elkaar gebokst dat massa’s mensen nu actief op zoek gaan naar informatie, om vervolgens bewust hun keuzes te maken. Een gigantische klap in het gezicht van Big Pharma en de gecorrumpeerde media.

Toen ik mijn oorspronkelijke artikeltjes componeerde vertrouwde ik erop dat ik, als onderdeel van een heel front van alternatieve media, successen zou behalen. En dat is meer dan gelukt. En er is geen enkele reden waarom u niet hetzelfde zou kunnen bereiken. Zoek een onderwerp dat uw belangstelling heeft, surf een paar uurtjes rond op internet (Google is daarbij uw beste vriend), kijk wat YouTube filmpjes, verifieer de feiten die u gevonden heeft (dit is m.i. het allerbelangrijkste), en schrijf er een leuk stukje over. Onbeduidend zijn, niets kunnen veranderen: het is slechts een keuze die u maakt. Wat mij betreft is niets doen geen optie, en af en toe geeft die keuze me veel voldoening.

Conferentie "klimaatveranderings-ontkenners" gestart

Filed under: Global Warming — admin @ 2:38 pm

Er zijn veel wetenschappers die geloven dat het klimaat aan het veranderen is. Een belangrijk deel van hun kennis is gebundeld is het rapport van het IPCC, het klimaatpanel van de Verenigde Naties. Ook zijn er wetenschappers, zoals de Japan Society of Energy and Resources die menen dat de temperatuursstijging van de laatste decennia een tijdelijk, natuurlijk fenomeen was, dat inmiddels ten einde is gekomen. Misschien is het mijn gekleurde bril, maar het valt mij op dat de laatste groep wetenschappers doorgaans betere argumenten heeft dan de eerste groep. In plaats van de bewijsvoering van de klimaat-skeptici te weerleggen zie ik dat de gevestigde orde haar toevlucht vaak in andere middelen zoekt. Sinds kort heten de critici van de “het wordt warmer, en het komt door CO2″ theorie “climate change deniers”, een term die voor de meeste mensen associaties oproept met “holocaust deniers”, een groep mensen die door bijna iedereen beschouwd wordt als minderwaardig en verderfelijk. De term climate change deniers wordt meerdere keren gebruikt in een artikel in de Guardian van vandaag, in een verslagje over een deze week van start gegane conferentie waar onder andere de Tsjechische president Václav Klaus, voormalig astronaut Jack Schmitt, en orkaanvoorspeller William Gray hun visie met de toehoorders delen.
Ondanks dat ze een minderheid vertegenwoordigen, hebben de klimaatveranderings-ontkenners veel schade toegebracht aan de inspanningen van de beleidsmakers die het klimaatproblematiek willen oplossen, zo wordt ons verteld. Tot slot wordt de suggestie gewekt dat de sprekers op de conferentie door bedrijven als Esso betaald worden.
Argumenten waarom Václav Klaus en zijn medestanders ongelijk zouden hebben worden, zoals gewoonlijk, niet genoemd.

Genetisch gemanipuleerde voedingsgewassen en de vrije markt

Filed under: Gentech voedsel,Voeding en gezondheid — admin @ 1:18 pm

In de EU is de laatste dagen gediscussieerd over de vraag of lidstaten de bevoegdheid hebben om de teelt van genetisch gemodificeerde gewassen in eigen land tegen te houden. Volgens Europese wetgeving is dat nu niet zo, wat voor Minister Jaqueline Cramer reden was om voor te stellen de Europese wetgeving zodanig aan te passen dat elke lidstaat zijn eigen plan kan trekken. Maar, zo lezen we in de Volkskrant, als het om de import van genetisch gemodificeerde producten gaat mogen de EU-landen zich volgens de minister niet beroepen op maatschappelijke bezwaren. Want ‘dan gaat het om de vrije handel.’
Met andere woorden, omwille van de vrije handel is het -als het aan de minister ligt- EU-landen niet toegestaan een eigen beleid te ontwikkelen m.b.t. de import van gentech gewassen. Terwijl je geen complotter hoeft te zijn om te beamen dat de veiligheid van genetisch gemodificeerde producten op zijn zachtst gezegd omstreden is.

Onderzoeksjournalist William F. Engdahl heeft over de manier waarop gentech giganten als Monsanto hun producten op de markt proberen te krijgen een onthullend en zeer schokkend boek getiteld Seeds of Destruction geschreven. Genetisch gemodificeerde gewassen zijn extreem ongezond, onvriendelijk voor het milieu en hebben al menige boer tot wanhoop gebracht doordat de gentech-beloftes steevast niet waar gemaakt worden. Wie de informatie in het boek bestudeerd kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de werkelijke agenda achter de gentech revolutie inktzwart is, en veel verder gaat dan normale bedrijfsbelangen of geld. Het grootste wapen dat de gentech-industrie, samen met illustere clubs zoals de World Trade Organization, in stelling heeft gebracht teneinde regeringen en boeren wereldwijd te dwingen over te stappen op het gebruik van hun destructieve zaden heet vrije handel.

Dus als ik een minister hoor zeggen dat een land omwille van vrije handel niet zelf mag beslissen over de import van genetisch gemodificeerde producten, dan vraag ik me af voor wie ze spreekt.

We verzuipen!

Filed under: Global Warming — admin @ 9:04 am

Leg de roeispanen maar vast klaar, want we houden het niet lang meer droog. De climate change conferentie van deze week in Kopenhagen zal, volgens een artikel in de Guardian,  gedomineerd worden door alarmerende verhalen over de stijgende zeespiegel, want “het gevaar is veel groter dan eerder was ingeschat”.
Dus als u de film van Al Gore zorgwekkend vond: de werkelijkheid is nog véél erger. Wie het meest bang moeten zijn blijkt uit de foto die de Guardian in het artikel heeft geplaatst:

floodingthedutch

Ook zonder vaccin is baarmoederhalskanker te voorkomen

Filed under: Gezondheid — admin @ 8:25 am

Sinds afgelopen week zijn we in Nederland begonnen met het massaal inenten van jonge meisjes tegen het HPV virus omdat dit baarmoederhalskanker zou helpen voorkomen. Het is uitsluitend te danken aan de onafhankelijke media (doorgaans gezien als alu-hoedjes complotsites) dat veel ouders zich momenteel afvragen er goed aan te doen hun dochter te laten vaccineren. Het RIVM heeft het over  indianenverhalen, maar de geluiden over zeer ernstige bijwerkingen (waaronder juist een verhoogde kans op het krijgen van de ziekte), de onbewezen effectiviteit en de mogelijke afname van de vruchtbaarheid zijn beduidend beter onderbouwd dan de holle kreten over hoe belangrijk het is om je kind met dit vaccin in te laten spuiten.

En nu ineens lezen we in het Nederlands Dagblad en  Trouw dat het vaccin volstrekt onnodig is. Volgens professor Wolter Oosterhuis van de Erasmus MC/Daniel den Hoed is baarmoederhalskanker een vermijdbare ziekte.  Het vaccin is vooral ingevoerd omdat er een kleine groep vrouwen is met veel seksuele contacten die zich niet laat controleren. Hij vindt het vreemd dat je een hele bevolking moet onderwerpen aan een vaccinatie, omdat een kleine groep vrouwen met risicovol gedrag vertikt mee te doen aan een bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Hij zou het beter vinden als die vrouwen elke vijf jaar een ‘uitstrijkje’ lieten doen.
Ook Elsevier doet verslag over de mening van de professor, maar probeert de boel nog te redden door het artikel te voorzien van het commentaar ” Raar land: geen applaus bij medisch mirakel maar een misselijkmakende anticampagne. Elsevierredacteur Simon Rozendaal vindt dat alle moeders hun dochters moeten laten inenten“.

March 5, 2009

Agent van Michael Moore is broer van zionistische stafchef Witte Huis. Toeval?

Filed under: 9/11 — admin @ 9:59 pm

De Hollywood agent van filmmaker Michael Moore heeft Ari Emanuel. Ari is de broer van Rahm Emanuel, de stafchef van president Obama. Rahm staat bekend als Zionist, en heeft  in de tijd dat hij onder Bill Clinton diende zijn werk moeten beëindigen omdat de FBI dacht dat hij een Mossad-agent was. Het is niet voor niets dat de Israelische pers na de benoeming van Rahm Emanuel openlijk schreef over “onze man in het Witte Huis”. De vader van de broertjes Emanual was actief lid van de zionistische terreurgroep Irgun.

Zou het toeval zijn dat Michael Moore zich in zijn film Fahrenheit 9/11 heel kritisch uitlaat over George Bush maar de officiële versie over de gebeurtenissen van die dag volledig overeind laat? Zou het toeval zijn dat de zionistische neo-conservatieven die in de regering Bush de dienst uit maakten door Michael Moore niet eens genoemd worden?

Het kan inderdaad toeval zijn, maar persoonlijk geloof ik daar niets van.

March 3, 2009

Genezing leukemie dankzij behandeling met arseen en vitamine A

Filed under: Gezondheid — admin @ 8:12 pm

Een onlangs gepubliceerd artikel in de Proceedings of the National Academy of Sciences beschrijft een door Chinese artsen uitgevoerde lange-termijn studie naar een nieuwe behandeling van leukemie en beenmerk kanker. 85 patiënten kregen gedurende een periode van 70 maanden een combinatie van arseen en vitamine A toegediend, met als resultaat dat 80 van de patiënten volledig herstelden. Twee jaar na afloop van de behandeling bleek het arseen-gehalte in het bloed nauwelijks hoger te zijn dan normaal.
De onderzoekers bevelen de behandeling aan voor patiënten met bloed- en beenmergkanker en acute promyelocytische leukemie.

Arseenverbindingen worden al sinds de 18e eeuw toegepast voor de behandeling van bepaalde ziektes.

Bron:  Reuters

March 2, 2009

Het 'Gore Effect' in Washington

Filed under: Global Warming — admin @ 10:00 pm

Uit De Telegraaf

Het lijkt erop dat het zogenoemde ‘Gore Effect’ weer van kracht is. Het gebeurt steeds vaker dat de milieuridder of één van zijn rechterhanden ergens een optreden heeft en er prompt een uitzonderlijk koufront uit de lucht komt vallen. Dit maal dreigen hevige sneeuwstormen een klimaatconferentie in Washington te verstoren.

Om je te bescheuren!

gore-freezing

Mannelijke vruchtbaarheid mag niet gered worden: CO2 voetafdruk waterfilters te groot

Filed under: Gezondheid,Global Warming — admin @ 9:44 pm

Oppervlaktewater zit tegenwoordig vol met “anti-androgenen”, stoffen die de functie van het mannelijke hormoon testosteron aantasten, en daarmee de vruchtbaarheid. De stoffen zijn afkomstig van bijvoorbeeld medicijnen, pesticiden, of  industriële lozingen. Van mannelijke vissen is al geruime tijd bekend dat ze op alarmerende schaal hun mannelijke kenmerken verliezen en bijvoorbeeld eicellen gaan produceren. Hoewel nog niet keihard bewezen, menen wetenschappers dat ook de gestage afname van het aantal zaadcellen in menselijk sperma gerelateerd is aan de anti-androgenen in het water.

Proeven bij Severn Trent Water rioolwaterzuivering in Derbyshire hebben aangetoond dat de schadelijke stoffen met speciale filters uit het water gehaald kunnen worden. Maar wie nu denkt dat daarmee de oplossing nabij is komt bedrogen uit, de filtratiemachines hebben namelijk  een te grote CO2 voetafdruk. En om die reden wordt de installatie van de filtratiesystemen door het Britse Environment Agency slechts mondjesmaat goed.

U leest het goed: alles wordt in het werk gesteld om te voorkomen dat er CO2 wordt uitgestoten, ook al is er geen enkel bewijs dat CO2 de temperatuur op aarde beïnvloed. CO2 voedt planten, die op hun beurt zuurstof aanmaken of dienen als voedsel voor mens en dier. Maar écht gif, chemicaliën waardoor vissen en naar alle waarschijnlijk ook mensen hun vruchtbaarheid verliezen, laten we in het water zitten.

Bron: www.prisonplanet.com

Britse politieke activisten doelwit geheime diensten

Filed under: Big Brother — admin @ 8:09 pm

Bijna dagelijks worden we overvallen door nieuwe maatregelen die onze vrijheid en privacy aantasten, waarbij een veilig bestaan als excuus gebruikt wordt. En nog steeds roepen de meeste mensen “ach het zal wel, ik heb niets te verbergen, mijn emails zijn niet zo interessant”.

Da’s niet zo’n slimme redenering, en een artikel in de Daily Express van vandaag laat zien waarom. Engeland is stevig getroffen door de financiële crisis. De werkloosheid stijgt naar recordhoogtes, huizen zijn 10 procent minder waard dan een jaar geleden, en de vooruitzichten zijn somber. De slachtoffers van de malaise worden boos, ze zien immers hoe bankiers met vorstelijke bonussen en bail-outs beloond lijken te worden worden voor het veroorzaken van de crisis. Ook zien ze hoe de regering liegt, bedriegt, en belastinggeld aan alles en nog wat uitgeeft behalve aan het verzachten van hun leed.
Terwijl velen bij de pakken neerzitten en zich plooien naar hun slachtofferrol zoeken anderen naar wegen om uiting te geven aan hun boosheid en frustraties. Ze worden activist.

De Britse crisis is inmiddels dermate ernstig dat tegen de bankiers gerichte opstootjes en zelfs zware onlusten dreigen te ontstaan. Op internet gesignaleerde leuzen als “Hoe kun je warm blijven tijdens de kredietcrisis? Door een bankier te verbranden” hebben bij de autoriteiten de alarmbellen doen rinkelen. En daarom worden momenteel in het diepste geheim plannen gemaakt om, met behulp van militairen, de dreiging het hoofd te bieden. De geheime diensten zoals MI5 en de Special Branch richten zich op “activisten waarvan gevreesd wordt dat ze woede kunnen aanwakkeren over het verlies van banen en de bonussen aan bankiers”.

Stelt u zich voor: u verliest uw baan, uw huis, uw pensioen, kortom al uw financiele zekerheden. Boos als u bent wordt u actief op internetfora, u start een eigen website, of u wordt lid van een clubje van gelijkgestemden. Voor u het weet wordt u, als activist zijnde, gezien als een gevaar voor de openbare orde. Dan is het niet handig als ze alles van je weten. En dan is het al helemaal niet handig wanneer u het als een ongeïnteresseerde zombie heeft laten gebeuren dat de Big Brother infrastructuur werd aangelegd om alles wat u doet, wat u zegt, en wat u denkt te registreren en tegen u te gebruiken.

Nog steeds niets te verbergen?

March 1, 2009

Voormalig Engels Minister: er was helemaal geen debat voorafgaande de Irak oorlog

Filed under: Politieke Misleiding — admin @ 8:46 am

Uit Het Laatste Nieuws van een week terug:

De Britse regering houdt de notulen van kabinetsvergaderingen in de dagen voorafgaand aan de invasie in Irak in 2003 op slot. Dat heeft minister van justitie Jack Straw vandaag gezegd.
De stukken kunnen inzicht geven in hoe een van de meest omstreden besluiten van toenmalig premier Tony Blair tot stand kwam.
Kabinetsnotulen worden doorgaans minstens dertig jaar geheimgehouden, maar het Britse Informatietribunaal oordeelde onlangs dat het publieke belang in dit geval zwaarder moet wegen dan vertrouwelijkheidsoverwegingen.
Minister Straw zei vandaag dat openbaarmaking schadelijk kan zijn voor de manier waarop de Britse regering werkt. (novum/mvdb)

In de Daily Mail van gisteren wordt door voormalig minister Clare Short onthuld dat de werkelijkheid heel anders in elkaar zit. Er was namelijk geen debat. De hoge heren hadden besloten dat er over het al dan niet legaal zijn van de oorlog tegen Irak niet gesproken mocht worden.

Wel was er volgens Short een vergadering op 17 Maart 2003 om het advies van Attorney General Lord Goldsmith’s te bespreken dat de oorlog legaal zou zijn. Maar toen de genodigden arriveerden kreeg elk een papier waarin in enkele zinnen geschreven stond (door diezelfde Attorney General) dat de oorlog wettig was en dat er geen probleem was. Waarna Tony Blair de discussie die dreigde te ontstaan  afmaakte met een kort “Dat is alles”.

Niemand wilde er nog verder op door gaan, en Clare Short werd duidelijk gemaakt op te moeten houden met het stellen van lastige en onnodige vragen, aldus haar verklaring.

Camerasysteem voor meten reistijden op Britse snelwegen misbruikt door politie en MI5

Filed under: Big Brother — admin @ 8:20 am

Het Engelse snelwegennet staat vol met infrarood-camera’s, opgehangen om reistijden te kunnen meten en te bepalen waar files ontstaan. Afgelopen week hebben de autoriteiten officieel moeten toegeven dat de politie en geheime diensten toegang hebben gekregen tot de data, waarmee de miljoenen autoritten die door de 1090 camera’s geregistreerd getraceerd kunnen worden. Nummerborden worden gekoppeld aan datum, tijd en lokatie, en de gegevens worden 5 jaar bewaard.
Wie terroristen en criminelen wil opsporen kan niet zonder zo’n systeem, dat spreekt voor zich.

Privacy-activisten zien dit als “de nieuwste laag in een plan om mensen te monitoren vanaf het moment dat ze hun huis verlaten tot het moment dat ze weer thuis komen. En het wordt allemaal in het geheim uitgevoerd.”

Bron: www.dailymail.co.uk

February 28, 2009

Japanse topwetenschappers: opwarming aarde niet veroorzaakt door menselijke activiteit

Filed under: Global Warming — admin @ 6:31 pm

De Japan Society of Energy and Resources (JSER), een adviesorgaan vergelijkbaar met het aan de VN gerelateerde IPCC klimaatpanel, heeft vorige maand een rapport uitgebracht waarin geconcludeerd wordt dat de opwarming van de aarde sinds 2001 gestopt is, ondanks een stijgend CO2 gehalte. In vorige decennia was er wel sprake van een stijging van de temperatuur, maar dat heeft , volgens de Japanse klimaatwetenschappers, geen enkele relatie met menselijke activiteit. De aarde is de laatste tijd herstellende van de zogenaamde “Little Ice Age” die als gevolg van natuurlijke cycli plaatsvond tussen ruwweg de jaren 1400 en 1800. De hypothese dat dit soort cycli met broeikasgassen te maken zouden hebben is totaal onbewezen en onjuist. In werkeljkheid is het de invloed van de zon die een doorslaggevende rol speelt voor het klimaat op onze planeet.

Gezien de geruststellende conclusie van de Japanners is begrijpelijk dat de reguliere media dit nieuws links hebben laten liggen.

Bron: www.theregister.co.uksun1

Belgisch echtpaar verspilt energie, 16000 euro boete

Filed under: Big Brother,Global Warming — admin @ 10:19 am

Frans Naessens en zijn vrouw Annij Delie uit Kuurne hebben er voor gekozen hun nieuwbouwhuis elektrisch te verwarmen. Dat deden ze in vorige huizen al dertig jaar, en dat beviel hun prima.  Maar sinds 2007  kunnen Belgen die een nieuwe woning laten bouwen een bezoekje verwachten van het Vlaams Energieagentschap (VEA), dat het ‘energieprestatiepeil’ van de woning berekent. En als er volgens de vleitige controleurs te kwistig met de energie wordt omgesprongen dan volgt een boete, daarmee de door Europa opgestelde richtlijnen volgend.
Resultaat: het Kuurnese echtpaar moet, als ware het criminelen, 16.002 euro boete op tafel leggen. Vrijheid in België.

Bron:  www.nieuwsblad.be

February 27, 2009

Global Warming in Nederland: koudste winter sinds 12 jaar

Filed under: Global Warming — admin @ 10:11 pm

Sinds 1997 is de meteorologische winter in ons land niet zo koud geweest. Vooral december en januari waren koud met volop vorst en sneeuw, aldus een bericht op de website van het KNMI. De gemiddelde temperatuur over de afgelopen drie wintermaanden is in De Bilt uitgekomen op ongeveer 2,1 graden tegen 3,3 graden normaal (het gemiddelde over 1971-2000).
Ook elders in Europa was het erg  koud, en er viel veel sneeuw, op sommige plaatsen zelfs uitzonderlijk veel.

Klinkt als een ernstige vorm van opwarming, of niet?


Radboud Universiteit verzorgt Joris Demmink-college

Filed under: Uncategorized — admin @ 9:29 pm

Joris Demmink is Secretaris Generaal op het Ministerie van Justitie. Als allerhoogste ambtenaar op het Ministerie valt hij rechtstreeks onder minister Hirsch Ballin. Demmink heeft ook een hobby, hij is namelijk pedofiel en kinderverkrachter.  Althans dat is wat klokkenluider en onderzoeksjournalist Micha Kat beweert op zijn website klokkenluideronline.nl. Kat’s beweringen lijken niet uit de lucht te vallen, want de hoeveelheid feitenmateriaal waarmee Micha Kat de beschuldigingen kracht bijzet is overweldigend.

Kat doet hard zijn best om de affaire Demmink op de politieke agenda te krijgen en onder de aandacht van de reguliere media te brengen, maar corrupt en/of bang als het hele zootje is zijn de successen tamelijk schaars. Maar na een opzienbarende publicatie in HP De Tijd van enkele weken terug is er nu een nieuwe doorbraak: Micha Kat is uitgenodigd om op de Radbout Universiteit een gastcollege te geven over “zijn rol als klokkenluider en de tegenwerking die hij daarbij ondervindt, door in te gaan op de zaak Joris Demmink”. Mede gezien de afsluitende documentaire (Capturing the Friedmans, een film over pedofilie) mag verwacht worden dat Kat alle gelegenheid zal krijgen om de zaak Demmink voor de toehoorders uit de doeken te doen.

Vreemd landje dat Nederland: terwijl in Nijmegen Demmink-kunde wordt gedoceerd volhard minister Hirsch Ballin in zijn volstrekt belachelijke ontkenning dat er überhaupt sprake zou zijn van aangiften tegen Demmink.

Het college is bedoeld voor studenten antropologie en ontwikkelingsstudies, maar via klokkenluideronline.nl kunnen belangstellenden proberen een plaats te bemachtigen. Het college vindt plaats op 10 maart.

February 26, 2009

Zee-ijs op niveau van 30 jaar terug

Filed under: Global Warming — admin @ 9:27 pm

In de reguliere media kunnen we bijna dagelijks “doom and gloom” verhalen lezen over smeltend ijs, een stijgende waterspiegel en triest gestemde ijsberen.  Het nieuwste VN rapport “State of Polar Research” maakt ons bang met drastische smelting van de beide polen en waarschuwt voor dramatische weersveranderingen.

Tegenberichten zijn er ook, maar die krijgen in uw ochtendkrantje nul aandacht, ook al zijn ze inhoudelijk vaak beter onderbouwd. Volgens een artikel op Daily Tech is er geen verschil tussen het wereldwijde zee-ijs niveau van eind 1979 (het jaar dat met satelliet waarnemingen begonnen werd) en dat van eind 2008. Hoewel de ijshoeveelheden een groot deel van 2008 aan de lage kant waren, zorgde een record-brekende groeispurt in de laatste maanden van 2008 voor een volledig herstel.

De gegevens zijn afkomstig van de University of Illinois’s Arctic Climate Research Center, en gebaseerd op satelliet observaties van zowel het Noord- als het Zuidpoolgebied.

Volgens het Daily Tech artikel reageert zee-ijs veel sneller op veranderingen in temperatuur en neerslag dan landijs, waardoor dit een zeer bruikbare barometer is voor veranderende condities. Met dit soort artikelen wordt eens te meer duidelijk dat het hele global warming fenomeen weinig meer is dan een stompzinnige religie.

February 21, 2009

Amerikanen willen gebruik WiFi acces points registreren

Filed under: Big Brother — admin @ 12:42 pm

Amerikaanse politici hebben een wetsvoorstel ingediend om het gebruik van wireless internet acces points, waaronder die in hotels, luchthavens en lunchrooms, in logfiles vast te leggen ten behoeve van  politieonderzoek. De voorgestelde opslagtijd van de gegevens is 2 jaar.  Zoals altijd is er een héél goede reden. Om het Texas Senator John Cornynte te laten uitleggen “Hoewel het internet voor veel positieve veranderingen gezorgd heeft in de manier waarop we communiceren en zakendoen, geeft het ook een anonimiteit die deuren heeft geopend voor criminelen die er op uit zijn kinderen te schaden”.
Criminelen die onze lieve kindertjes kwaad willen doen, en dankzij wireless acces points kunnen ze straffeloos hun gang gaan.  Dat moet echt ophouden!!!

Lees verder: www.prisonplanet.com

February 20, 2009

Duivels dilemma: nageslacht of een I-Pod

Filed under: Gezondheid — admin @ 8:13 pm

Het leven bestaat uit keuzes maken. En soms is dat moeilijk. De Gelderse GGD’s maken het weer verdomde lastig voor tienduizenden meisjes in de leeftijd van 13 tot en met 16: als ze zich laten inspuiten met een vaccin tegen HPV-virus hebben ze minder kans om later kinderen te krijgen, maar als ze het niet doen dan lopen ze een waanzinnig mooie I-Pod mis. Een duivels dilemma.

Even zonder dollen: wie meer wil weten over de gevaren van het HPV-vaccin, inclusief een verminderde vruchtbaarheid, verwijs is naar het boek “Baarmoederhalskanker” van medisch researchjournalist Désirée L. Röver, waarvan u  hier een voorproefje kunt lezen.

Europa wil Skype aftappen

Filed under: Big Brother — admin @ 7:51 pm

Deze week konden we lezen over de frustraties van de Italiaanse politie over het gebruik van Skype. Telefoonverkeer via Skype is door de versleuteling niet af te tappen en wordt om die reden steeds neer gebruikt door criminelen. En zo is er altijd weer een excuus te vinden om onze privacy verder door te goot te spoelen: de Europese Unie gaat onderzoeken hoe de ‘technische en juridische obstakels overkomen kunnen worden om internettelefoonverkeer te onderscheppen’.  Volgens een woordvoerder is dit  ‘de prijs is die we betalen voor onze veiligheid’. Yeah, right.

February 19, 2009

Waarom redden we de banken?

Filed under: Kredietcrisis,Uncategorized — admin @ 3:21 pm

De basis van bankieren bestaat uit het beheren van spaargeld en het beschikbaar stellen van krediet, ofwel het uitlenen van geld. Voor het eerste moet de bank rente betalen, voor het tweede ontvangt ze rente. Doordat de hoeveelheid uitgeleend geld factoren hoger is dan het beheerde spaargeld komt er meer rente binnen dan betaald moet worden, en dat verschaft de bank haar inkomsten. Knappe jongen die in zo’n business koppie onder gaat….

Stel nu dat een bank een boel “slechte leningen” heeft uitstaan, zoals Amerikaanse sub-prime hypotheken,  en stel nu dat die bank hierdoor in problemen komt en dreigt om te vallen. Waarom wordt zo’n bank, op kosten van de belastingbetaler, gered? Los van de eventuele verborgen agenda’s (zoals dat men het systeem bewust laat klappen), begrijp ik dat niet zo goed:

Als zowel de hypotheek- en andere schulden zouden komen te vervallen bij het failliet gaan van de bank, hoe erg is het dan als ook de beheerde spaargelden verdampen? Aangezien de totale hypotheekschuld van de Nederlanders ongeveer 3 keer groter is dan alles wat we aan spaargeld hebben, zouden we er gemiddeld een stuk beter van worden als zowel onze schulden als onze spaartegoeden zouden vervallen. Als we dan ook nog een stukje herverdeling in gang zetten, zodat de spaarders alsnog hun geld terugzien, ten koste van de huizenbezitters die door het wegvallen van de kredietverstrekker ineens schuldenvrij geworden zijn, is iedereen happy. Een win-win situatie. Behalve voor de bank,  maar moeten we daar rouwig om zijn?

Misschien denk ik iets te simpel, ik zou heel graag via het contactformulier of via de comments horen waar mijn denkwijze de fout ingaat.

HOAX: Verborgen camera en microfoon in digitale TV-encoder

Filed under: Hoaxes — admin @ 8:44 am

Analoge TV gaat eruit, digitale TV komt er voor in de plaats. En ze willen ons deze vernieuwing zo graag opdringen dat de benodigde encoders, de kastjes voor bovenop het toestel, veelal gratis worden verstrekt. Sommige mensen worden dan argwanend, en vermoeden een of ander complot. Zo gaan er verhalen als dat de digitale techniek het mogelijk zou maken met uitgekiende flicker-rates en andere slimmigheden de televisie als mindcontrol instrument in te zetten (nog meer dan nu al het geval is). Ik sta absoluut open voor dat idee, maar ik ben nog geen overtuigende argumenten voor deze hypothese tegengekomen.

En nu is er een filmpje in omloop, gisteren als als hoofd-item aanwezig op de website van conspiracy-goeroe Alex Jones (één van de helden van deze webmaster), waarin iemand laat zien hoe de prinplaat van een Magnavox Digital to Analog Converter box voorzien is van een verborgen camera en een microfoon, zogenaamd om de in de huiskamer aanwezige mensen te bespioneren. Er zijn echter een paar probleempjes: camera’s zitten niet op trafo’s geplakt. Van printplaten weet ik toevallig het een en ander, en ik kan u verzekeren dat geen enkele print-ontwerper de camera op een dergelijke wijze zou monteren.  Verder bevat het frontplaatje een doorzichtig gedeelte, maar dit zit niet voor de camera, maar bij de infrarood-ontvanger. De camera moet dus door zwart plastic heenkijken, wat niet echt gaat lukken. Tot slot is het niet zomaar mogelijk om een kabel die bedoeld is om beelden naar de huiskamer te brengen zonder aanpassingen te gebruiken om camera-beelden terug te sturen. En naar wie zou dat moeten zijn????

Wat ik er maar mee zeggen wil: geloof NIETS omdat het toevallig van uw favoriete website afkomstig is, of omdat de bron doorgaans betrouwbaar is. Door alle in omloop zijnde disinformatie en misinformatie is niet te vermijden dat zelfs de meest integere alternatieve media af en toe de fout in gaan.

Waarbij ik me overigens nog steeds afvraag waarom we zo nodig aan de digitale televisie geholpen moeten worden. Hier is het fimpje:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TQ4iIM8Eljc]

February 16, 2009

Kussen op Engels treinstation niet langer toegestaan

Filed under: Big Brother — admin @ 9:04 pm

Sinds kort is het op het station van de Britse stad Warrington verboden om passioneel afscheid te nemen. Op de perrons hangen grote borden die duidelijk maken dat zoenen niet is toegestaan.  Het station is de laatste jaren een beetje druk geworden, daarom zijn de trein-autoriteiten niet gediend van getreuzel.

PD*26954071

Bezuinigen volgens democratische principes

Filed under: Uncategorized — admin @ 7:35 pm

Maar liefst 7000 lezers van het Algemeen Dagblad is afgelopen week gevraagd op welke posten Den Haag zou moeten bezuiningen, en aan welke uitgaven zeker niet getornd mag worden. De resultaten van de peiling:

De hoogste bezuinigingsscore gaat naar ontwikkelingssamenwerking: 89. Een goede tweede is de Publieke Omroep met slechts 1 procent minder. De deelnemers hebben het ook voorzien op de kostenposten voor cultuur en defensie met achtereenvolgens 87 en 78 procent.

Het Algemeen Dagblad is politiek gezien redelijk neutraal, en het lijkt me een gerechtvaardigde conclusie dat wat 7000 AD-lezers vinden enigszins representatief moet zijn voor de mening van het Nederlandse volk.
In een democratie zou dat betekenen dat er bezuinigd gaat worden op ontwikkelingssamenwerking, op cultuur en op defensie.

Maar tegenwoordig gaat dat anders. Na een gastcollege over de financiële crisis op de Erasmus Universiteit in Rotterdam riep Baas Bos het ‘geen goed idee’ te vinden de problemen ‘af te wentelen op mensen in het buitenland die het nog moeilijker hebben dan wij’. Ofwel: schijt aan wat het volk wil!

Dat belooft weer wat voor hulpbehoevende bejaarden!

February 15, 2009

Bedrijven (binnenkort ook de overheid) weten meer over u dan uw eigen moeder.

Filed under: Big Brother — admin @ 3:08 pm

Deze week werd bekend hoe Advance Interactive Media via diverse, ogenschijnlijk op zichzelf staande internet-testje gegevens heeft verzameld van 2,2 miljoen Nederlanders. Door de antwoorden van online-testjes en onderzoekjes op internet samen te voegen worden, ten behoeve van reclame-doeleinden, profielen opgesteld die uit honderden kenmerken bestaan. De intiemste sekuele details (“wat vind je van de geuren die gepaard gaan met seks zoals vers zweet, vaginavocht en sperma?”) zijn door Advance gecombineerd met medische details, je financiële situatie, je geschatte IQ, je mening over allerhande politieke onderwerpen, wat je op je brood smeert, en welke goede doelen je steunt. Voor wie regelmatig meedoet aan dit soort testjes: Advance weet meer over u dan uw eigen moeder!

Hoewel dat heel eng is, wordt het nog veel enger als de overheid zich het recht op dit soort gegevens gaat toeëigenen. Circa 3 jaar terug eiste de Amerikaanse regering toegang tot de gegevens van de zoekmachines van Google, Yahoo!, Microsoft en AOL. Google weigerde, maar de andere partijen bleken na enig morren behoorlijk welwillend om hun zoekgegevens af te staan. De overheid had deze gegevens nodig om kinderporno tegen te gaan, zo was het excuus. Ogenschijnlijk een goede bedoeling, maar het ligt redelijk voor de hand dat de toegang tot privacy-gevoelige informatie een volgende keer nodig is in de strijd tegen terroristen, anti-semieten of energieverspillers. Waarbij de werkelijke reden wel eens zou kunnen zijn het opsporen van “dissidenten”. Gezien de ziekelijke drang van overheden om de laatste jaren telefoonverkeer, internetverkeer, reisgedrag en noem maar op vast te leggen is het slechts een kwestie van tijd voor de Nederlandse overheid aanklopt bij bedrijven zoals Advance.
U heeft natuurlijk niets te verbergen, maar is dat ook nog zo als u zich schuldig maakt aan politiek-incorrect gedrag, zoals het lezen op deze website, het hamsteren van 100 Watt gloeilampen, of het eten van meer dan een ons vlees per dag?

In 1970 schreef Zbigniew Brzezinski, de mentor en voornaamste adviseur van Barack Obama, een boek met de titel “Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era”, waarin hij de toekomstvisie van hemzelf en de wereld-elite uiteenzette:

‘’Het technotronische tijdperk houdt een langzame verschijning in van een steeds meer gecontroleerde maatschappij. Zo’n samenleving zal door de elite, die niet door de traditionele waarden en normen beteugeld zijn, gedomineerd worden. Al snel zal het mogelijk zijn om over iedere burger een vrijwel voortdurende surveillance te verzekeren en volledige up-to-date dossiers bij te houden die zelfs de meest persoonlijke informatie van de burger bevat. Deze dossiers zullen voor de autoriteiten per direct beschikbaar zijn’’

Het lijkt erop dat het niet lang meer zal duren voordat Brzezinski’s wens waarheid is geworden.

Nieuwe wet VS verbiedt handel en uitleen oude kinderboeken

Filed under: Big Brother — admin @ 12:06 pm

Afgelopen zomer was Amerika in paniek over het gebruik van loodhoudende verf in speelgoed afkomstig uit China. Om de gezondheid van kinderen te beschermen heeft men een nieuwe wet opgesteld die afgelopen week in werking is getreden: de Consumer Product Safety Improvement Act (CPSIA). Deze wet legt een beperking op in (onder andere) de toegestane loodgehaltes in produkten die voor kinderen onder de 12 jaar bedoeld zijn.

Sinds 1985 geldt er een verbod op loodhoudende pigmenten voor de inkt waarmee illustraties in kinderboeken gedrukt worden. Oudere boeken kunnen wel lood bevatten, en hoewel er geen enkele indicatie is dat daar ooit een kind ziek van is geworden, wil de CPSIA ook aan dit “gevaar” een eind maken. Dit betekent dat het verkopen, uitlenen of weggeven van kinderboeken van vóór 1985 illegaal wordt, op straffe van maximaal 100.000 dollar boete of een gevangenisstraf. De enige manier om hier onder uit te komen is het laten testen van de boeken, iets wat gezien de hoge kosten voor de meeste partijen onhaalbaar is. Met als gevolg dat bibliotheken hun oude kinderboeken als chemisch afval kunnen afvoeren, handelaren in gebruikt kinderleesvoer failliet zullen gaan, en particulieren hun oude kinderboeken niet meer op E-bay mogen zetten.

De wet is op zich vrij duidelijk, maar in hoeverre de nieuwe regels daadwerkelijk zo streng zullen worden toegepast is nog onduidelijk.

Bron: http://kidsproducts.suite101.com

February 13, 2009

Stimuleringsplan Amerikaanse economie: 954 miljoen dollar voor vaccins

Filed under: Uncategorized — admin @ 7:36 pm

In de Amerikaanse Senaat is vandaag een akkoord bereikt over een stimuleringsplan voor de economie van 780 miljard dollar. Zoals het vaak gaat met dit soort plannen was er zoveel haast om de boel goedgekeurd te krijgen dat de politici die hun stem erover moesten uitbrengen de kans niet kregen om het plan te lezen. Een lezer van NaturalNews.com heeft dit wel gedaan, en ontdekte de volgende passage:

$954,000,000 shall be used as an additional amount to carry out the immunization program authorized by section 317(a), (j), and (k)(1) of the Public Health Service Act (”section 317 immunization program”)

Vrij vertaald betekent dit dat er bijna 1 miljard dollar uitgetrokken zal worden voor nieuwe vaccinaties voor kinderen. En dan te bedenken dat Amerikaanse kinderen al 28 injecties ontvangen, ruim tweemaal zoveel als 30 jaar terug.
De grote vraag is natuurlijk wat dit te maken heeft met het oplossen van de economische crisis. Is de regering Obama soms van plan een vaccin tegen algehele economische malaise te ontwikkelen?

Wij van vrijheidsnet vermoeden een duisterder agenda.

February 12, 2009

Zwaveldioxide primaire oorzaak van global warming?

Filed under: Global Warming — admin @ 9:49 pm

Dr. Peter L. Ward, een gepensioneerd U.S. Geological Survey wetenschapper, bestudeert via zijn eigen bedrijf Teton Tectonics de aarde en het milieu. Zijn onderzoek heeft tot een interessante conclusie geleid: niet koolstofdioxide, maar zwaveldioxide, afkomstig van vulkanen en verbranding van fossiele brandstoffen, is de oorzaak van wereldwijde klimaatverandering.

Een schone atmosfeer is in staat zichzelf van broeikasgassen te ontdoen door middel van een oxidatieproces. Maar als er veel zwaveldioxide in de lucht zit, dan is dat de stof die als eerste geoxideerd wordt. De oxidanten zijn vervolgens in veel mindere mate beschikbaar voor het elimineren van de broeikasgassen, waardoor de temperatuur gaat stijgen, aldus een rapport dat deze week in ScienceDirect gepubliceerd zal worden.

Volgens Ward is er over de laatste 46.000 jaar een zeer duidelijk verband zichtbaar tussen de activiteit van vulkanen en de mate van global warming. De laatste 2000 jaar was er gemiddeld elke eeuw een grote eruptie, maar sinds 1962 werd er door de verbranding van o.a. steenkool en olie elke 1,7 jaar een hoeveelheid zwaveldioxide uitgestoten die vergelijkbaar is met wat er bij zo’n vulkaaneruptie vrij komt. Gevolg: CO2 werd niet meer afgebroken en de temperatuur op aarde steeg.

Vanwege de zure regen problematiek is de zwaveluitstoot inmiddels zeer drastisch teruggebracht, en sinds 2000 zien we dat de wereldwijde temperatuurstijging tot stilstand gebracht is, iets wat met de gangbare klimaattheorie niet verklaard kan worden. Dus door maatregelen te nemen tegen zure regen hebben we zonder het te weten ook de wereldwijde klimaatstijging gestopt, aldus Ward.

Een interessante theorie die een tegenberichtje waard is.

De bron: www.msnbc.msn.com

February 11, 2009

Achter tralies vanwege versturen van '7/7 Ripple Effect'-DVD aan rechter

Filed under: Terreur door de Staat — admin @ 9:24 pm

De film “7/7 Ripple Effect” gaat over de aanslagen op de Londonse metro en bus in juli van 2005. Van de officiële versie over wat er die dag gebeurd zou zijn laat de video geen spaan heel. De echte daders zijn geen fanatieke moslims, maar Britse en Israelische inlichtingendiensten, stelt 7/7 Ripple Effect.

Anthony John Hill (60) vond de film overtuigend, en had het gevoel deze informatie te moeten delen met de rechter en een jurylid die betrokken waren bij de rechtszaak die over deze aanslagen gaande was. Hij brandde wat kopietjes van de film op DVD, en deed ze vanuit zijn huisadres, in Ierland, op de post.

Zulks gedrag wordt door de autoriteiten niet op prijs gesteld. Een Europees Arrestatie Bevel (een van de zegeningen van de Europese eenwording) werd door de Britse overheid van stal gehaald om “terroristenvriend” Hill in Ierland van zijn bed te lichten en voor de Britse High Court te slepen. In afwachting van het verdere verloop van de rechtszaak is Hill achter slot en grendel gezet.

Bron: www.irishtimes.com

De video 7/7 Ripple effect is te bekijken op Google Video

Opgegeven kankerpatiëntje overleeft dankzij alternatieve geneeswijzen

Filed under: Gezondheid — admin @ 7:59 pm

Maar liefst 11 agressieve tumoren had Connah Broom in zijn lijf. Zeven maanden chemotherapie had niet geholpen. Chirurgie was niet meer mogelijk. Een hopeloze situatie, zo leek het, en in 2007 werd de familie van het jongetje verteld dat er niets meer was dat de artsen voor Connah konden doen. Neem hem maar mee naar huis voor zijn laatste paar maanden, was het advies.

Chris en Debbie Broom, de ouders van Connah, gingen het internet op. Een biologisch dieet en gefiltreerd water zouden helpen het aantal gifstoffen in het lichaam te verminderen, lazen ze. En daarmee ging de eerste alternatieve therapie van start. Kort daarna verbeterde de conditie van Connah enorm.

Vervolgens werd het dieet aangevuld met Reiki-behandelingen, een methode die de energiestromen in het lichaam zodanig manipuleert dat het lichaam zichzelf begint te genezen. Bovendien werd Connah behandeld met een combinatie van licht, geluid en algencapsules (Sono Photo-Dynamic Therapy), en tot slot kwamen lasertherapie en een dagelijkse sauna (om de gifstoffen ‘uit te zweten’) op het programma te staan..

De “experts” zijn uiteraard zeer skeptisch, maar een feit is dat 10 van de 11 tumoren geslonken zijn, de bloedtoevoer is gestopt, en de tumoren mogelijk zelfs afgestorven zijn. Tegen alle verwachtingen in leeft Connah nog, en het gaat behoorlijk goed met hem.

Bron: www.dailymail.co.uk

February 10, 2009

Mexico verzamelt vingerafdrukken van alle mobiele bellers

Filed under: Big Brother — admin @ 8:50 pm

Ook Mexico voert een verwoede strijd om het behoud van vrijheid, en heeft bedacht dat het land gebaat is bij het verzamelen van de vingerafdrukken van alle mobiele bellers. Zonder een database waarmee elk telefoontje naar de gebruiker van het toestel te herleiden is is het niet mogelijk een einde te maken aan de verontrustende stijging van het aantal ontvoeringen. Dat iedereen die een toestel koopt of een nieuw abonnement afsluit zijn vingerafdrukken bij de provider moet achterlaten is een klein offer in een land waar achter bijna elke cactus een crimineel verscholen zit, toch?

Bron: www.telegraph.co.uk

Ierse minister van milieu keert zich tegen CO2 propaganda

Filed under: Global Warming — admin @ 8:36 pm

De Ierse milieu-minister Sammy Wilson heeft een einde gemaakt aan een advertentiecampagne omdat hij niet gelooft dat menselijke activiteit de hoofdoorzaak is van global warming. Volgens Wilson roept het TV-spotje op de televisie uit te zetten in plaats van op de standby stand, en wekt daarbij de suggestie dat de verminderde CO2 uitstoot zou helpen de planeet te redden, iets dat Wilson afdoet als complete onzin.

Oproepen tot energiebesparing is prima, vindt de minister, maar het leggen van een link tussen CO2 emissie en global warming is een kwestie van politiek debat.

De Green Party en activisten van Friends of the Earth hebben het aftreden van Wilson geëist, maar de minister is daar niet op in gegaan “want hij heeft recht op zijn eigen mening”.
Sammy Wilson: “waarom zou ik aftreden? Ik vervul naar behoren al mijn ministeriële taken in mijn departement, en het idee dat ik zou moeten aftreden omdat ik een andere visie op klimaatverandering heb dan andere mensen is onzinning. Het toont vooral de intolerantie van deze mensen als ze vinden dat ik moet aftreden omdat ik een andere mening heb”.

Brian Wilson, een woordvoerder voor de Green Party, verwijt de minister “zwaar onverantwoordelijk handelen”, want hoewel de minister recht heeft op zijn eigen visie heeft hij geen recht om het “overweldigende wetenschappelijk bewijs” te negeren voor het bestaan van door de mens veroorzaakte klimaatverandering.

De bron: www.independent.co.uk

Hieronder het spotje dat door Sammy Wilson in de ban is gedaan:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=O9GYYKqiJZw]

Steun Irak-oorlog stond van tevoren vast

Filed under: Politieke Misleiding — admin @ 6:51 pm

Volgens voormalig topambtenaar Hans Siepel was het een bij voorbaat uitgemaakte zaak: Nederland moest en zou de Amerikanen steunen bij de inval in Irak.
In re.Public, een overheidsmagazine voor hoogopgeleiden, stelt Siepel “we hebben alleen nog naar een passende redenering gezocht.” Bovendien, zo zegt hij, had het kabinet de strategiegroep uitdrukkelijk opgedragen dit geheim te houden.

Of zoals ik de voormalig Duitse minister Andreas von Bülow heb horen zeggen tijdens een 9/11 conferentie in de Jaarbeurs van Utrecht in 2006 “alle Europese ministers wisten dat het verhaal over massa-vernietigingswapens een verzinsel was, maar niemand durfde er iets over te zeggen want het besluit stond al vast”.

Ook vermeldenswaardig in dit verband is dat de Canadese en Australische premiers vrijwel identieke speeches gebruikten om hun regeringen warm te maken voor de oorlog tegen Irak. Blijkbaar hadden ze een kant en klaar script ontvangen van een “verborgen hand achter de schermen” die de touwtjes van beide regeringsleiders stevig in handen had. Het lijkt erop dat die verborgen hand besloten had wat er moest gebeuren, en dat de rest slechts diende als poppenkast en volksvermaak.

Zie hier het YouTube-filmpje met de betreffende speeches:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L8YwJC_nBgw]

Britse overheid legt reisgegevens 10 jaar vast

Filed under: Big Brother — admin @ 6:09 pm

Om de vrijheid te kunnen handhaven heeft de Britse overheid bedacht dat het uitermate noodzakelijk is dat reisgegevens van Britten in het buitenland in detail worden vastgelegd. Hierbij inbegrepen zijn verblijfsplaatsen, gekochte treinkaartjes en credit-card gegevens, en dit alles wordt voor maar liefst 10 jaar vastgelegd.

Lees er meer over op de BBC website.

February 9, 2009

Britse geheime politie-unit bespioneert extreem linkse en extreem rechtse activisten

Filed under: Big Brother — admin @ 8:04 pm

Ter bescherming van de vrije samenleving wordt in de UK een geheime politie-unit opgericht die binnenlandse extremisten in de gaten moet houden. De bedoeling is om gedetaillerde plaatjes samen te stellen van radicale activisten, waaronder verstaan wordt de leiders van anti-Israel demonstraties, dierenbevrijders, extreem linkse en extreem rechtse politieke groeperingen, en ander gespuis.
Zou het beperken van de vrijheid van anderen echt de beste manier zijn om die van ons te behouden?

Lees verder: www.dailymail.co.uk

YouTube-clip: rapport over aanbrengen van bommen op 9/11

Filed under: 9/11 — admin @ 7:45 pm

Hieronder een interessant filmpje waarin journalist Joe Collum van PBS News “live on the phone” vertelt over een politieman die na de inslag van de twee vliegtuigen in het WTC met getrokken pistool in het getroffen gebied rondliep. Op de vraag waarom hij zijn pistool getrokken had vertelde de politieman, volgens dit rapport, dat er mensen in het gebied gesignaleerd waren die bezig waren met het aanbrengen van bommen.  De politie zou vermoeden, aldus Collum die zijn beroept op het rapport van een brandweerman, dat bomexplosies de gebouwen hebben doen instorten.

Op 11 september 2001 was dit “breaking news”, maar sinds die dag is iedereen die het woord “bom” in de mond durft te nemen in relatie tot het instorten de Twin Towers verworden tot een conspiracy-nut.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KTK9idoGm44]

February 8, 2009

Fluoride nu goedgekeurd als voedingssupplement

Filed under: Gezondheid — admin @ 9:44 pm

Terwijl het fabrikanten van vitamine- en kruidenpreparaten onder het mom van consumentenbescherming met de dag moeilijker gemaakt wordt hun produkten op de markt te houden heeft de Europese Voedsel Autoriteit (de EFSA) afgelopen week goedkeuring verleend om het giftige natriummonofluorfosfaat toe te voegen aan in Europa geproduceerd en verhandelde voeding.

De tanden poetsen met fluoride-houdende tandpasta is erg genoeg, maar het toevoegen van deze stof aan voedsel, zonder enige controle over de hoeveelheid die een individu binnen krijgt, is totaal onverantwoordelijk, aldus een boze woordvoerder van de Alliance for Natural Health, een groep die opkomt voor de belangen van consumenten.

Fluoride is géén essentieel nutriënt, en staat erom bekend reeds in zeer lage concentraties giftig te zijn. Goedkeur als voedingssupplement is bizar en misdadig.

Zie verder: www.wddty.com en healthfreedomnet.ning.com

Blauwe bessen herstellen leeftijdsgerelateerd geheugenverlies

Filed under: Gezondheid — admin @ 12:55 pm

Ouderdom komt met gebreken, en een van de lastigste is dat het geheugen achteruit gaat. Wetenschappers van de University van Reading en van de Peninsula Medical School in Engeland hebben ontdekt dat blauwe bessen effectief zijn in het terugdringen van geheugenverlies. Blauwe bessen bevatten veel flavonoïden, die door de bloed-brein barriëre heen kunnen dringen. De onderzoekers denken dat de flavonoïden effect hebben op de neurale verbindingen en de regeneratie van neuronen bevorderen, resulterend in een verbetering van geheugen en leervermogen.

Verdere research zal zich o.a. richten op het bestuderen van het effect van blauwe bessen op Alzheimer patiënten.

Bron: http://www.naturalnews.com/023039.html

February 6, 2009

Ontslag wegens publiceren 9/11 complottheorie

Filed under: 9/11 — admin @ 9:12 pm

In inmiddels tientallen DVD’s en evenzovele boeken wordt effectief de vloer aangeveegd met de officiële lezing over de gebeurtenissen van 11 september 2001. Het was een inside job, zo betogen de skeptici, en voor wie de moeite neemt zich in de materie te verdiepen is een andere conclusie nauwelijks mogelijk. Niet zo gek dus dat ook af een toe een leraar aan een militaire opleiding zo’n tegendraadse mening is toegedaan.  Maar helaas, in onze vrije maatschappij kan zo iemand daar maar beter niet voor uit komen, want je kan er zomaar -op staande voet- om ontslagen worden. Het overkwam de Fransman Aymeric Chauprade nadat zijn onacceptabele opvattingen in de publiciteit waren gekomen.
Om met de woorden van minister Hervé Morin van Defensie te spreken “voor mensen met opvattingen als die van Chauprade is geen plaats op een Franse militaire opleiding”.

De Telegraaf gaat, heel grappig, ook nog even op de argumentatie in en schrijft “hoewel beelden van een vliegtuig dat tegen een toren van het Wereldhandelscentrum in New York vliegt de gehele wereld over zijn gegaan, schrijft Chauprade dat een bomexplosie het gebouw heeft doen instorten”, daarmee suggererend dat Aymeric Chauprade ontkent dat zich vliegtuigen in het WTC geboord zouden hebben. Zielig gewoon, maar vooral triest voor de leraar, en een zwarte dag voor de vrijheid van meningsuiting.

February 5, 2009

Nieuwe wet UK: fotograferen van politie-agenten is daad van terreur

Filed under: Big Brother — admin @ 7:14 pm

Het gebeurt al regelmatig dat Britse burgers van de politie te horen krijgen dat ze -ondanks dat ze zich op openbaar gebied bevinden – niet mogen fotograferen. Blijkbaar bevalt dit de autoriteiten zo goed dat er op 16 februari een wet in werking zal treden, de Counter-Terrorism Act 2008, die het fotograferen van politie-agenten tot een daad van terreur maakt, althans als de foto’s “waarschijnlijk bruikbaar zijn voor een persoon die een daad van terreur uitvoert of voorbereidt”. Die definitie is dermate ruim dat elke fotograaf die zich in de ogen van de politie hinderlijk gedraagt -bijvoorbeeld iemand die plaatjes schiet van situaties waarin de politie onnodig geweld gebruikt- schuldig bevonden kan worden. De straf is niet misselijk: maximaal 10 jaar cel.
Wij van tegenbericht vinden dit een beetje eng.

Lees er meer over in het British Journal of Photography

Obama regering drukt deksel op de martel-doofpot

Filed under: Politieke Misleiding — admin @ 6:51 pm

Amerika heeft gedreigd om Groot Brittannië intelligence-informatie te te onthouden als de bewijzen over de vermeende martelingen van een Brits burger in Guantánamo Bay openbaar gemaakt worden.  De details van hoe de “terrorist” gemarteld zou zijn – en wat de Engelse inlichtingendiensten daar over wisten- moeten vanwege de Amerikaanse dreigementen geheim blijven, aldus de beslissing van het Engelse Hof van Justitie.

Change we can believe in.

Lees verder op timesonline

Dubbele bonus ABN Amro bankiers

Filed under: Kredietcrisis — admin @ 3:30 pm

De Volkskrant schrijft vandaag over de dubbele bonus voor de bankiers van de onlangs door de staat overgenomen ABM Amro:

Ongeveer vijfhonderd bankiers van ABN Amro ontvangen dit jaar een dubbele bonus. Naast een prestatietoeslag volgens de cao, krijgen deze managers ook een extra bonus van enkele maandsalarissen. Dat zegt personeelsmanager Robert Charlier van ABN Amro tegen de Volkskrant.

Ondertussen gaan bedrijven failliet doordat ABM Amro en andere banken geen kredieten meer verschaffen. Steeds meer Nederlanders worden daardoor werkloos, gepensioneerden zien hun indexering verdwijnen, en de jongere generaties lijken hun pensioenaanspraken al helemaal op hun buik te kunnen schrijven. Vroeger hadden we struikrovers, tegenwoordig gebeurt hetzelfde maar nu heten het bankiers en politici.

Ik vermoed dat wij net als de Ijslanders het hoofd koel zullen houden tot op het laatste moment, want de massale protesten kunnen best worden uitgesteld tot nadat ons alles is afgepakt.

Bisschop Richard Williamson, haatzaaier of kritisch denker?

Filed under: Uncategorized — admin @ 12:06 pm

Onderstaand bericht is op Nujij.nl geplaatst maar als gevolg van de gedachtenpolitie razendsnel weer verwijderd. En dat terwijl nergens in het artikel staat dat ik het met de bisschop eens ben, het enige wat ik doe is opkomen voor zijn recht om zijn mening te uiten. Vrijheid in Nederland.

Al dagen staan de media bol over de zogenaamd schandalige uitlatingen van bisschop Richard Williamson. Met het beëindigen van de excommunicatie van deze bisschop heeft Paus Benedictus XVI een ware rel ontketend, Richard Williamson is namelijk een haatzaaiende anti-semiet en holocaust-ontkenner.
Maar als we onze programmering -dat critici van de officiële lezing over de holocaust eng zijn- even aan de kant zetten en luisteren naar wat de man te zeggen heeft zouden we een heel ander beeld kunnen krijgen.
Williamson geeft aan dat hij tot zijn gevaarlijke standpunten gekomen is na bestudering van o.a. het Leuchter report. Fred Leuchter is, zo vertelt de bisschop in het interview dat u hieronder kunt bekijken, een vooraanstaand expert op het gebied van het bouwen van gaskamers. Voor het voltrekken van de doodstraf wordt in diverse Amerikaanse staten nog gebruik gemaakt van blauwzuurgas om terdoodveroordeelden te executeren, en Leuchter is de man die als geen ander weet hoe zo’n ruimte gebouwd moet worden.
Voor zijn werk kwam Leuchter op een gegeven moment terecht in Polen, waarbij hij de taak kreeg om de gaskamers, waarin miljoenen joden zouden zijn vermoord, te bestuderen en te getuigen over zijn bevindingen. Nogal onvoorzien kwam hij daarbij tot de conclusie dat deze gaskamers onmogelijk gebruikt konden zijn voor het grootschalig vermoorden van mensen. De schoorstenen waren veel te laag (extreem gevaarlijk voor de directe omgeving), de deuren niet luchtdicht, er was geen afzuigsysteem, enzovoorts.
Williamson komt op grond van wetenschappelijk bewijsmateriaal, waarvan hij meent dat het accuraat is, tot de conclusie dat het aantal omgekomen joden vele malen lager ligt dan de officiële 6 miljoen, en dat daarbij geen gaskamers gebruikt zijn.

Er is één ding waar u in de media nimmer iets over zult lezen, en dat zijn de argumenten. Bisschop Williamson is een holocaust-ontkenner, en dus een gevaarlijke haatzaaier die achter tralies thuis hoort. Dat is alles wat we moeten en mogen weten.
Sinds wanneer is de waarheid niet meer bestand tegen afwijkende opvattingen?

Hieronder het Youtube-interview:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k6C9BuXe2RM&amp]

January 28, 2009

Britse ziekenhuizen schrappen vleesmenu

Filed under: Global Warming — admin @ 9:54 pm

Engelse ziekenfondspatiënten krijgen voortaan alleen vegetarisch eten als het aan het Britse staatsgezondheidszorg National Health Service ligt. Het schrappen van vleesmenu’s maakt deel van een strategisch plan om de uitstoot van koolstofdioxide tegen te gaan.

Niet alleen het vlees, ook het autogebruik en zelfs het vervangen van ziekenhuisapparatuur moet teruggedrongen worden, schrijft de Engelse krant The Guardian maandag 26 januari. Patiëntenverenigingen hebben hun hakken al in het zand gezet.

Lees verder in het originele bericht op www.z24.nl

Om te voorkomen dat het klimaatbedrog aan het licht kan komen wordt elke vorm van discussie over de relatie tussen koolstofdioxide en klimaatverandering in politiek en media vermeden. Ondertussen worden dagelijks  nieuwe maatregelen bedacht om ons leven lastiger te maken. Aftandse medische apparatuur en een gedwongen vleesloos dieet is wat de toekomstige ziekenhuispatient te wachten staat.

January 23, 2008

Global Warming of nieuwe ijstijd?

Filed under: Diversen — admin @ 7:51 pm

Afgelopen weekend werd ik wat ongerust over het nieuws dat het water aan de costa’s van de Middellandse Zee de afgelopen 50 jaar met 8 centimeter is gestegen. Ik heb op vrijheids.net altijd beweerd dat de huidige klimaatveranderingen niets met menselijke activiteit te maken hebben, maar die 8 centimeters zijn wel een overduidelijk signaal dat de ijsmassa’s in de Middellandse Zee aan het smelten zijn.

Maar vandaag is alles weer anders, en kondigt HLN.be een nieuwe ijstijd aan:

“De temperaturen op Aarde zijn in het laatste decennium gestabiliseerd. De planeet moet zich eerder opmaken voor een nieuw ijstijdperk in plaats van opwarming, zo heeft een Russische wetenschapper tegenover het Russische staatspersbureau Ria Novosti gezegd.

Volgens Chabiboello Abdoesamatov, hoofd van het labo voor ruimtewetenschappen aan het Poelkovo-observatorium in Sint-Petersburg, zijn de temperaturen op de planeet vorig jaar dezelfde als die in 2006 en in het algemeen aan die van 1998 tot 2006. In de grond betekent dit dat de Aarde tussen 1998 en 2005 de piek van de opwarming heeft gepasseerd.

Opwarming gestopt
De concentratie aan CO2 in de atmosfeer is het voorbije decennium met vier procent toegenomen, maar de opwarming is gestopt. Een en ander bevestigt volgens de vorser de theorie van de impact van de zon(ne-energie) op klimaatsverandering. De hoeveelheid zonne-energie is in dezelfde periode immers drastisch afgenomen.

Indien de temperaturen van onze planeet onmiddellijk op de concentraties aan broeikasgassen hadden gereageerd, zouden zij met tenminste een tiende van een graad hebben moeten stijgen in de laatste tien jaar. Dit is niet gebeurd, zei Abdoesamatov. De voorspelling dat 2007 het warmste zou worden van de laatste tien jaar wordt ook niet bewaarheid.

Daling temperatuur
Nog volgens de wetenschapper zullen de temperaturen dit jaar lichtjes dalen in plaats van stijgen, en dit blijven doen zelfs indien de uitstoot door de industrie van koolstofdioxide een recordniveau zou halen.
Abdoesamatov voorspelde dat de Aarde naar schatting vanaf 2055-2066 een afkoelingsperiode van 45 tot 65 jaar zal kennen, want in 2041 zal de zonne-activiteit haar laagste niveau bereiken in een cyclus van 200 jaar. Onze planeet moet zich aldus opmaken voor een toenemende ijskap in plaats van een stijging van het zeepeil tengevolge van afsmelting.

De nieuwe kleine ijstijd zal meer dan tachtig procent van de bewoners van de planeet Aarde treffen, waarschuwde de wetenschapper tegenover Ria Novosti. (belga/sps)”

Uitputting bestaande olievelden half zo snel als gedacht

Filed under: Energie — admin @ 3:28 pm

Reeds een jaar terug schreef ik over een rapport van Cambridge Energy Research Associates (CERA), een vooraanstaande adviesgroep op het gebied van energie, waarin gesteld werd dat de olievoorraden zeker drie maal groter zijn dan de peak-oil gelovigen beweren.

Deze week bracht CERA een nieuw rapport uit, waarin men conclusies trekt op grond van een analyse van 811 olievelden die tesamen goed zijn voor tweederde van de huidige wereld-olieproduktie. Uit het onderzoek blijkt dat deze velden gemiddeld genomen slechts half zo snel uitgeput raken als doorgaans wordt aangenomen, wat betekent dat de vondst van nieuwe velden de voorraadafname van de bestaande velden makkelijk kan bijhouden. Volgens de Times Online wordt deze optimistische visie gedeeld door Peter Davies, de hoogste econoom bij British Petroleum.
CERA en de BP-econoom beamen dat de olieproduktie binnenkort zal “pieken”, maar stellen dat dit niets van doen heeft met de beschikbare reserves, en alles met economisch beleid en klimaatpolitiek.

January 22, 2008

Gordon Brown wil “Nieuwe Wereld Orde”

Filed under: De Bovenbazen,De Schaduwregering,Diversen — admin @ 8:34 pm

Onafhankelijke journalisten roepen al minstens 10 jaar dat de top-elite van de wereld zich tot het uiterste inspant om een New World Order te realiseren, met verregaande centralisatie van macht, een wereldleger, een wereldmunt en een gechipte bevolking. De reaktie van de slapende massa was om dit soort geluiden te negeren, of om ze belachelijk te maken. Een Nieuwe Wereld Orde, hoe kunnen ze het bedenken.

Wie nog steeds niet gelooft dat een Nieuwe Wereld Orde een bedenksel is van complotdenkers moet eens een kijkje nemen op de website van The Independent. Daar staat in een artikel van gisteren te lezen:

Gordon Brown is geheime besprekingen begonnen met andere wereldleiders over verstrekkende reorganisaties van de United Nations Security Council als onderdeel van het streven om een “Nieuwe Wereld Orde” en een “wereldomvattende maatschappij” te vormen.

Opvalllend detail in het artikel is dat het de zwaar corrupte Wereldbank is die, in de ogen van Brown, het gevecht tegen klimaatverandering moet leiden.

“NAVO moet preventieve nucleaire aanval lanceren”

Filed under: Diversen — admin @ 8:10 pm

Knack.be rapporteerde vandaag over de nieuwste plannen van de NAVO:

De NAVO moet zich klaarmaken om een preventieve nucleaire aanval te lanceren, om op die manier net de verspreiding van massavernietigingswapens een halt toe te roepen. Dat staat te lezen in een radicaal hervormingsrapport voor de organisatie.

Het manifest werd opgemaakt door vijf voormalige vooraanstaande militaire medewerkers, aldus enkele internationale kranten. Naar verluidt werd het rapport al voorgelegd aan het Pentagon en de secretaris-generaal van de NAVO.

Nieuw pact
De auteurs pleiten voor grote hervormingen binnen de NAVO en voor een nieuw strategisch pact tussen de NAVO, de Europese Unie en de Verenigde Staten om zo het hoofd te kunnen bieden aan de “bedreigingen van een steeds wreder wordende wereld.”

Daarbij wordt gewezen op een aantal belangrijke bedreigingen voor het Westen, zoals onder meer het internationale terrorisme, de verspreiding van massavernietigingswapens, politiek fanatisme en religieus fundamentalisme.

First strike
“We worden ook bedreigd door het risico op verdere nucleaire proliferatie en, als gevolg daarvan, door het gevaar op een atoomoorlog”, aldus nog de auteurs. Om dit te voorkomen, is een ‘first strike’ (eerste aanval) onontbeerlijk, zo luidt het. Er zijn immers geen realistische hoopgevende vooruitzichten voor een atoomvrije wereld.

ch17_f1.JPG

Meerderheidsstemming
Inzake het nemen van beslissingen binnen de NAVO wordt ten slotte nog gepleit voor een meerderheidsstemming, in plaats van te zoeken naar een consensus, zoals nu het geval is. Daardoor kan een einde worden gemaakt aan nationale veto’s.

Ook wordt voorgesteld dat er internationale acties zouden kunnen worden ondernomen zonder de goedkeuring van de VN-Veiligheidsraad, omdat het “essentieel is snel te kunnen reageren op bepaalde crises”, aldus nog het rapport.

Het manifest wordt vermoedelijk besproken op de NAVO-top in april in de Roemeense hoofdstad Boekarest.

Politie doorzoekt auto’s, automobilisten reageren dol enthousiast

Filed under: Big Brother — admin @ 7:39 pm

Er is al veel geschreven over de onverschilligheid waarmee Nederlanders Big Brother in hun leven toelaten, en er is weinig waar ik nog van opkijk, maar bij het lezen van het volgende bericht (uit het Brabants Nieuwsblad van 3 januari) viel ik van mijn stoel:

03 jan 2008, 03:42 – VUGHT – Irritatie, ongeduld of onbegrip? Niks van dit alles als agenten woensdagavond aan de Taalstraat tientallen automobilisten staande houden, controleren en hun auto’s doorzoeken.

Zonder uitzondering reageren de weggebruikers positief op de actie, bedoeld om inbrekers preventief op te sporen.

Het is deze avond ook niet te doen om bonnen te schrijven, legt chef operationele zaken Jacques van Haaren van de politie uit. ,,Dit is echt een preventieve controle. En daarbij stuiten we nauwelijks op onbegrip. De reacties zijn erg goed, zeker als we het doel van de actie uitleggen.”

Conform de richtlijnen van de landelijke acties worden kleine overtredingen deze avond niet bekeurd. ,,Maar het is niet zo dat we iemand die te veel heeft gedronken laten gaan”, verduidelijkt Van Haaren.

Bij de preventieve controle letten de agenten vooral op inbrekersgereedschappen of een eventuele buit. De wintermaanden met de lange nachten zijn voor inbrekers als het ware het hoogseizoen. Toevallig ging Vught vorige maand nog gebukt onder een kleine inbraakgolf. Dat is ook de reden dat agenten nu de Taalstraat hebben uitgezocht om te controleren.

Rond de klok van negen uur nemen de dienders plaats bij de ingang van Zionsburg. Even verderop bij de Kapellaan neemt een ander team positie.

In de ijzige kou treffen de agenten geen enkel verdacht voorwerp aan. Eén aangehouden Vughtenaar kan zijn rijbewijs niet tonen. ,,Maar ik woon hier vlakbij”, probeert hij het. Van Van Haaren mag hij zijn papieren thuis ophalen. Even later toont hij tevreden zijn rijbewijs. ,,Ik ben zeer positief over deze actie”, voegt hij er nog aan toe. “Veiligheid, preventief controleren, een goede zaak.”

Na een uur houden de agenten het in het oude centrum voor gezien en verhuist de actie. Het ene team neemt plaats bij de Vijverbosweg, de andere bij de Esscheweg. Tegen de klok van elven stoppen de verkleumde agenten, zonder overigens verdachte voorwerpen te hebben aangetroffen.

De komende tijd herhaalt de politie links en rechts de acties. Waar en wanneer, dat laat Van Haaren nog even in het midden.

“We noemen het speldeprikken die we uitdelen.”

“Angst voor cholesterol is verkooptruc farma-industrie”

Filed under: Voeding en gezondheid — admin @ 7:17 pm

Cholesterol is eng, want het doet je bloedvaten dichtslibben en veroorzaakt hartfalen, althans zo luidt het officiële verhaal. Wie niet zomaar alles gelooft wat de televisie uitbraakt en op zoek gaat naar wetenschappelijk verantwoorde berichtgeving zal al snel tot de conclusie komen dat het (what’s new?) om pure leugens gaat.
Over de cholesterol-hype is nu een boek verschenen, en het Het Laatste Nieuws publiceerde hierover het volgende bericht:

“Een hele generatie is opgevoed met de waarschuwing: een te hoog cholesterolgehalte veroorzaakt hart- en vaatziekten. Maar wat blijkt nu? Het was een verkooppraatje, en wat voor één. Dat beweert de Britse arts en onderzoeker Malcolm Kendrick in zijn boek ‘De cholesterolhype’.

Miljardenindustrie
Volgens Kendrick is statine, het medicijn dat het cholesterolgehalte in het bloed verlaagt, het meest winstgevende product uit de geschiedenis van de geneeskunde. “Jaarlijks verdient de farmaceutische industrie er miljarden aan. Maar over de vervelende bijwerkingen wordt met geen woord gerept”, zegt Kendrick. “Bovendien werken ze alleen bij mannen van middelbare leeftijd en niet bij vrouwen en ouderen. Zo is er geen greintje bewijs dat vrouwen ook maar één dag langer leven door het slikken van statines.”

“Niet slecht voor hart”
De arts verwijst de publicaties die de cholesterolhype ondersteunen – “vaak geschreven in opdracht van de farmaceutische industrie” – dan ook regelrecht naar de prullenmand. “Cholesterol is NIET verantwoordelijk voor hartfalen, vet eten veroorzaakt GEEN hogere cholesterolspiegel en is ook NIET slecht voor je hart”, beweert hij. “Tenzij je natuurlijk zo ontzettend dik wordt dat je hart het niet meer aankan.”

Ophef

Ook het idee dat er zoiets als ‘goede’ en ‘slechte’ cholesterol bestaat, is volgens Kendrick een verzinsel. Het boek, dat in Engeland heel wat ophef veroorzaakte na zijn verschijning, is nu ook in Nederlandse vertaling te lezen (uitgegeven bij Veen Magazines)”

GSM altijd af te luisteren

Filed under: Big Brother — admin @ 4:31 pm

In de laatste editie van vacature-weekblad Intermediair staat een artikel met de veelzeggende titel “De overheid ziet alles ­- en wij vinden het best?”. Hoewel de diepere bedoelingen van het control-grid niet aan de orde komen is het epistel toch de moeite van het lezen waard. Opvallend vond ik vooral het volgende stukje:

Anoniem mobiel bellen is echter bijzonder lastig. Bijna alle moderne mobiele telefoons hebben een ingebouwde microfoon die nodig is om te communiceren. De microfoon staat door middel van signalen altijd in verbinding met een zendmast van de provider van de abonnementhouder. Op afstand kan, ook als de gsm is uitgeschakeld, de microfoon door derden worden geactiveerd en daarmee worden getraceerd. Alleen als de batterij uit het apparaat is gehaald, is dat onmogelijk.

January 21, 2008

Ron Paul en het Fortuyn effect

Filed under: Diversen — admin @ 8:42 pm

De Amerikaanse voorverkiezingen zijn in volle gang. Het lijkt vooral een race te zijn tussen Kwik, Kwek en Kwak, want vrijwel alle kandidaten steunen de oorlog in Iran, willen “alle opties op tafel” als het om Iran gaat, gooien vrijheden en privacy te grabbel in de zogenaamde strijd tegen terrorisme, en hullen zich v.w.b. het samenvoegen van de Verenigde Staten, Mexico en Canada in geheimzinnig stilzwijgen. Verschil tussen republikeinen en democraten is zo goed als afwezig.

Slechts één kandidaat heeft een significant andere agenda, en dat is de republikeinse arts Dr. Ron Paul. Paul heeft vooral de Amerikaanse grondwet en bijbehorende grondrechten hoog in het vaandel staan. Hij staat voor een kleine overheid, die zich zo weinig mogelijk bemoeit met wat burgers wel en niet mogen doen, en hij is pertinent tegen de aanwezigheid van Amerikaanse troepen in het buitenland. “De terroristen haten ons omdat we ongevraagd in elk land de dienst proberen uit te maken”, aldus Paul. Om de failliete economie nog enigszins te redden moeten de troepen die nu in Irak gelegerd zijn zo snel mogelijk terugkeren naar huis. Bovendien moet er een eind gemaakt worden aan het huidige bankierssysteem, waarbij vooral de Centrale Banken (de Federal Reserve) het zullen moeten ontgelden.

Voor Amerikanen die échte veranderingen willen, en dat zijn er veel, is dit een ongekend populaire boodschap, en wetende dat Ron Paul al twintig jaar stemgedrag vertoont dat daadwerkelijk past bij de visie die hij uitdraagt vormt Paul een zeer serieuze bedreiging voor de gevestigde orde. Een beetje zoals Pim Fortuyn bij ons, enkele jaren geleden. Die gevestigde orde, en de bijbehorende mediacriminelen, kennen drie trucs om met zo’n bedreiging om te gaan: negeren, demoniseren en moord. Komt dat een beetje bekend voor?

Enkele dagen terug vergeleek MSNBC verslaggever David Shuster Ron Paul met een terrorist, door tijdens een live TV-uitzending op te merken dat de presidentskandidaat “de Al Qaeda vleugel van de Republikeinse Partij vertegenwoordigt.” Over demoniseren gesproken.

Veel Amerikanen prikken hier doorheen en luisteren na dit soort walgelijke aantijgingen juist extra goed naar wat Ron Paul te zeggen heeft. Ondanks zijn relatieve onbekendheid (doordat de media hem zo weinig mogelijk aandacht geeft) weet Ron Paul een flink aantal kiezers te trekken, en groeit zijn fanatieke aanhang met de dag. Bij de voorverkiezingen van gisteren in Nevada werd Paul bij de republikeinen zelfs tweede, vlak voor John McCain, en op grote afstand van Rudy Guiliani.

Op FOX News ziet dat er ongeveer zo uit:

200108omit.jpg
- Waar is de nummer 2, Ron Paul? -

Mocht Ron Paul onverhoopt de nieuwe Amerikaanse president worden, dan vrees ik dat zijn bestaan nog altijd ontkend zal worden.

Om de analogie met Pim Fortuyn nog even door te trekken: volgens onderzoeksjournalist Daniel Estulin wordt in de hoogste kringen van de machthebbende elite momenteel serieus overwogen een einde te maken aan Paul’s leven. Volgens Estulin zijn de bronnen waarvan deze zorgelijke informatie afkomstig is in het verleden zeer betrouwbaar gebleken.
De tijd zal het leren.

January 19, 2008

Politie wil nieuwe speeltjes

Filed under: Big Brother — admin @ 1:44 pm

Volgens een ANP bericht van enkele dagen terug wil de Amsterdamse politie voor het opsporen van criminelen gebruik kunnen maken van technieken die momenteel vanwege privacy-wetgeving alleen in specifieke gevallen ingezet mogen worden. De wensen hebben betrekking op automatisch kentekenscanners om snelheidsovertreders efficiënter te kunnen beboeten (foutje, sorry) criminelen in de gaten te houden en te kunnen nagaan wie er in de buurt was ten tijde van een misdrijf.
Een tweede techniek waarmee de politie ons beter wil beschermen is de bodyscan, waarmee agenten op afstand kunnen zien of iemand een wapen op zak heeft. Grappig dat ongeveer op hetzelfde moment in de Engelse pers geschreven werd over de LEXID mobiele X-ray detector, een apparaat dat het werk van politie en douane-beambten op revolutionaire wijze zal veranderen.

lexid_b.jpg

Geen bom blijft ongezien voor dit apparaat, mits gebruikt binnen een afstand van enkele meters. Zelfmoordterroristen maken voortaan geen kans meer!

January 18, 2008

Is dit Global Warming?

Filed under: Klimaatveranderingen — admin @ 10:14 pm

Natter? Droger? Warmer? Kouder? Het maakt allemaal geen bal uit, volgens de “geleerden” kunnen we al die verschijnselen samenvatten onder de noemer “global warming”. Dus laat er geen misverstand over bestaan, alles wat u hieronder aan extreme klimaatcondities ziet staan wordt door onze CO2 uitstoot veroorzaakt:

Bloomberg.com schreef op 16 januari 2008:

Rusland waarschuwt voor een noodtoestand nu Siberische temperaturen zakken naar -55 graden Celcius. Autoriteiten waarschuwen dat verwarmingssystemen niet opgewassen zullen zijn tegen de verwachte extreme kou. Temperaturen zullen 12 tot 15 graden lager uitkomen dan het langetermijn gemiddelde.

Enkele koppen uit recente berichten van het Russian News & Information Agency:

Sneeuw valt in Baghdad, voor het eerst in 100 jaar.

Sneeuw en vrieskou eisen 120 levens in Afghanistan.

Saudi Arabie bedekt met sneeuw in koudste winter sinds 20 jaar

Reuters, vandaag:

Zware sneeuw veroorzaakt chaos in China.
Veel economische schade door de zwaarste sneeuw sinds 16 jaar.

En uit The Copenhagen Post, 16 januari:

Bij Disko Bay in het westen van Groenland, een gebied dat door diverse prominente wereldleiders bezocht is om uit eerste hand te kunnen zien hoe het klimaat aan het veranderen is, zijn de temperaturen zo drastisch gedaald dat het water voor het eerst in tien jaar is bevroren.

Wie een beetje rondzoekt kan honderden van dit soort artikelen vinden. Om het warm van te krijgen.

January 15, 2008

Biologisch voer té gezond

Filed under: Voeding en gezondheid — admin @ 7:09 pm

Uit de Belgische krant Het Laatste Nieuws, 13 december 2007:

Bio-kippen magerder en gezonder

Kippen die biologisch voer eten worden minder dik en herstellen sneller van aandoeningen. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van de Nederlandse ministeries van Landbouw en Voedselkwaliteit.

Minder eiwit
De onderzoekers hebben twee jaar lang twee generaties kippen getest. Volgens projectleider en arts Machteld Huber herstelden de biologisch gevoerde kippen sneller omdat er in dat eten tien procent minder eiwit zit dan in gangbaar voer.

Straks ook zoogdieren en mensen
De onderzoekers hopen in de toekomst hetzelfde onderzoek bij zoogdieren te kunnen doen, om te beginnen bij varkens. Die lijken volgens hen het meest op de mens. Uiteindelijk doel is om ook de menselijke soort aan het onderzoek te onderwerpen.

Oei, dat was niet de bedoeling. Staat er doodleuk in de krant dat biologisch gevoerde kippen gezonder zijn dan kippen die gangbare voeding krijgen, en dat dit mogelijk ook voor mensen geldt. De anti-gezondheids cq farmaceutische lobby is, zo lijkt het, razendsnel in aktie gekomen om de blijde boodschap te verdraaien, want een dag later stond in dezelfde krant, refererend aan dezelfde gegevens, uit hetzelfde onderzoek, dat biologisch voer geen effect heeft op de gezondheid van de kippen:

“Bio-kippen toch niet gezonder”

Een kip die biologisch voer krijgt is niet aantoonbaar gezonder dan een kip die gangbaar voedsel krijgt. Dat blijkt uit een Nederlandse studie. Het imuunsysteem van biokippen is wel alerter waardoor ze sneller herstellen na een infectie. Bovendien zijn ze slanker.

Verschillende wetenschappelijke instellingen presenteerden gisteren de resultaten van het onderzoek, dat twee jaar in beslag nam, aan de Nederlandse minister van Landbouw en Voedselveiligheid Gerda Verburg. De politica noemde het “een enigzins teleurstellend onderzoeksresultaat”. “Al jaren woedt er strijd over de vraag of biologische producten gezonder zijn voor mensen, en dit onderzoek had moeten uitwijzen of het dan tenminste voor kippen geldt. Maar zelfs dit konden de onderzoekers niet aantonen”.

De vraag naar bioproducten is groot maar consumenten willen wel eens het bewijs krijgen dat biologisch voedsel niet alleen beter is voor het milieu, maar ook gezonder is dan het gangbare voedsel, luidde het.

Aangezien het gros van de mensen alleen de koppen leest zal slechts weinigen opvallen dat de kop van het tweede bericht domweg niet strookt met de inhoud. Uit ervaring weten ze dat ze ons alles kunnen wijsmaken, maar zo doorzichtig als in dit geval ben ik het nog niet vaak tegen gekomen.

January 14, 2008

The Independent: implanteerbare chips gedetineerden ook bedoeld voor toedienen electro-shocks

Filed under: De Microchip — admin @ 2:34 pm

Het ANP kwam gisteren met het volgende bericht:

De Britse regering overweegt duizenden gevangenen van een onderhuidse chip te laten voorzien om meer ruimte te creëren in de overvolle Britse gevangenissen. Dat meldde de Britse krant The Independent zondag.

Na deze mededeling volgt nog een heel verhaal over wat een geweldig nieuws dit is.

Men wil doen voorkomen dat die chip bedoeld is voor criminelen en terroristen. Helaas is dat niet waar: die chip is bedoeld voor brave burgers zoals u. Opdat u zich, tegen de tijd dat u in de gaten krijgt wat Big Brother met u voor heeft, niet meer kunt verzetten. Maar omdat u een geïmplanteerde chip zo’n vreemd idee vindt, wilt u liever chiploos door het leven. Dat vinden onze bovenbazen een beetje lastig, maar daar hebben ze een psychologisch slimme methode voor bedacht: ze beginnen met Alzheimer patiënten, illegale immigranten en gedetineerden. Wat ze met die criminelen doen kan u waarschijnlijk weinig boeien. Hadden ze zich maar netjes moeten gedragen toch? Een chip in hún arm, daar kunt ú niet mee zitten.

biochip.jpg

Het aardige is dat u hierdoor langzaam gaat wennen aan het idee van onderhuidse chips, en mede door geraffineerde media-propaganda zal een implantaat op een gegeven moment een stuk minder bedreigend lijken. Tegen de tijd dat u voorafgaand aan een vliegvakantie een lastig formulier moet invullen waarop u aangeeft waarom u niet gechipped bent, of wanneer u extra Air Miles kunt scoren als u een biochip gebruikt voor het afrekenen in de supermarkt, gaat u voor de bijl. Vast en zeker!

Enfin, ik verval in herhalingen. De reden dat ik dit stukje schrijf is om u attent te maken op een van de laatste regels van het originele artikel uit de Independent:

“Eén bedrijf is van plan de chipimplantaten dieper in het lichaam aan te brengen. Het gaat daarbij om implantaten die kunnen trillen, electro-shocks kunnen toebrengen, berichten kunnen uitzenden, of als microfoon kunnen fungeren”.

Welkom in uw toekomst. En onthoudt: het is voor de goede zaak!

January 13, 2008

Geen reden tot bezorgdheid: 28 vrouwen kregen miskraam na HPV-vaccinatie.

Filed under: Vaccinaties — admin @ 3:10 pm

De volgende tekst is een vertaling van een artikel dat op 6 December 2007 op Fox News verscheen:

“Volgens de Amerikaanse Food and Drugs Administration is het baarmoederhalskanker- vaccin Gardasil veilig, ondanks het feit dat 28 gevaccineerde vrouwen een miskraam kregen, aldus CNSnews.com (klik hier voor het volledige rapport).

Uit klinische testen blijkt dat het aantal miskramen consistent is met dat van vrouwen uit de algemene polulatie die placebo’s kregen, en de meeste van de miskramen kunnen volgens de FDA niet direct met Gardasil in verband worden gebracht.

merck.png

Een 24-jarige vrouw kreeg in Mei een miskraam na gevaccineerd te zijn met Gardasil, waarna een onderzoeker aan de federale overheid liet weten dat de miskraam “veroorzaakt kan zijn door Gardasil omdat de patiënt haar injectie kreeg binnen 30 dagen nadat ze zwanger was geworden”.Het vaccin wordt gebruikt als afweer tegen het humaan papillomavirus – een sexueel overdraagbare ziekte waarvan wordt aangenomen dat het de belangrijkste oorzaak is van baarmoerderhalskanker.

Er zijn 3461 nadelige reacties geregisteerd, inclusief acht doden, sinds het vaccin in Juni 2006 voor meisjes vanaf 9 jaar werd goedgekeurd. Volgens de FDA en het Center for Disease Control and Prevention zijn de meeste bijwerkingen onbeduidend en is er geen reden is om de goedkeur te heroverwegen of extra onderzoek te doen.”

January 11, 2008

Download de film Endgame vanaf Usenet

Filed under: De Bovenbazen,De Schaduwregering — admin @ 10:27 pm

De laatste film van documentaire-en radiomaker Alex Jones heet Endgame – Blueprint for Global Enslavement De film laat zien hoe de power-elite van de wereld reeds vele decennia werkt aan het centraliseren van macht, waarbij een Amerikaanse, een Europese en een Aziatische Unie uiteindelijk zullen versmelten tot een wereldregering. Gecentraliseerde macht betekent absolute macht, waarbij de bovenbazen als goden kunnen heersen over het gepeupel (u en ik). Om dit te bereiken worden allerhande manipulaties gebruikt, zoals het veroorzaken van oorlogen en het financieren van beide kanten van die conflicten. De Eerste en Tweede Wereldoorlog zijn hier goede voorbeelden van (u wist dat de grootvader van George Bush een van de grootste financiers van Hitler was?)
Het grootste plan nadert nu zijn voltooiing, en het is bijna tijd voor het toetje, zijnde niets minder dan het terugdringen van de wereldpopulatie tot zo’n 10% van de huidige bevolking, zoals in de monumentale stenen van de Georgia Guidestones gekerfd staat. De resterende mensen zullen als moderne (loon)slaven door het leven gaan, continue bang gemaakt voor niet-bestaande terroristen en in laboratoria gecreëerde levensbedreigende plagen.

Dat klinkt haast te bizar om waar te kunnen zijn, maar het zijn vooral de uitspraken en publicaties van de power-elite zelf die maken dat deze conclusie onontkomelijk is.

De beste verdediging tegen deze kwaadaardige plannen is een goed geïnformeerde bevolking, een bevolking die zich niet langer laat piepelen en als vee naar de slachtbank laat leiden. Misschien dat Endgame de zaken iets te duister voorstelt (ik denk zelf van niet), maar die Alex Jones zou toch maar eens gelijk hebben! En u maar druk wezen met het bekijken van ijsdansende beroemdheden en het uitzoeken van een nóg hipper mobieltje. Weet u al wat u later tegen uw kinderen zegt als ze vragen “Papa, wat deed jij toen de regering onze privacy door de WC spoelde? En papa, waarom heb je niet geprotesteerd toen er geen referendum over het Europese verdrag kwam? Papa, waarom heb je me voor HPV laten inenten, er was toch volop informatie beschikbaar dat ik daar juist kanker van kon krijgen?”.

U kunt Endgame bekijken op Google Videos maar voor de hoogste kwaliteit is een echte DVD natuurlijk aan te bevelen, zeker als u wat kopietjes voor de familie, vrienden of collega’s wilt branden. Daarom heeft vrijheids.net de DVD afgelopen nacht geupload naar Usenet, waar u hem kunt downloaden uit de alt.binaries.documentaries nieuwsgroep.

Nog nooit met Usenet en nieuwsgroepen in de weer geweest, en geen idee hoe dat werkt? Het makkelijkste programma om uit de nieuwsgroepen te downloaden is SABnzb. Voor het installeren en configureren (heel eenvoudig) van dit programma is een uitstekende handleiding beschikbaar. Als u er klaar voor bent dan kunt u hier de benodigde NZB file vinden (met rechter muistoets aanklikken, en dan “opslaan als…” kiezen). Dit bestand bevat de informatie over welke data de Newsreader moet downloaden opdat u uiteindelijk een .ISO bestand op uw PC krijgt, dat u met uw favoriete DVD-brandprogramma op een schijfje kunt branden.

Nog een waarschuwing voor wie slechts Engels verstaat: de DVD is helaas niet van ondertiteling voorzien.

January 6, 2008

Historicus Lenni Brenner: Joods bloed moest vloeien opdat Zionisten hun land zouden krijgen

Filed under: De Schaduwregering,Diversen — admin @ 9:36 pm

Na afloop van een oorlog wordt de geschiedenis doorgaans door de overwinnende partij herschreven. Het realiteitsgehalte van de op scholen gebruikte geschiedenisboekjes is daardoor van een zeer bedenkelijk niveau (of beter gezegd: vrijwel alles wat op scholen over de historie van de wereld onderwezen wordt is een leugen). Gelukkig zijn er historici die zich niet zomaar op het verkeerde been laten zetten en op zoek gaan naar de waarheid. Zo iemand is de Amerikaanse vredes-en mensenrechtenactivist Lenni Brenner.
Brenner, afkomstig uit een orthodox Joods gezin, heeft diverse boeken op zijn naam staan, waarin hij o.a. de Holocaust en het Zionisme onder de loep neemt.

Onder de Nuremberg wetten van 1935 waren in Nazi Duitsland slechts twee vlaggen toegestaan. De ene was de swastika, de andere was de blauw met witte vlag van het Zionisme.
Volgens Lenni Brenner’s online-boek Zionism in the Age of Dictators was de Zionistische partij de enige politieke partij in Nazi Duitsland die een redelijke mate van vrijheid genoot en een krant kon uitbrengen. De reden: Zionisten en de Nazi’s hadden een gemeenschappelijk belang, namelijk om de Duitse Joden naar Palestina te laten vertrekken.

In November 1942 benaderde Rabbi Michael Dov-Ber Weismandel, een Joodse activist in Slowakije, de assistent van Adolph Eichmann, Dieter Wisliceny, met de vraag hoeveel geld er nodig zou zijn om alle Europese Joden te sparen. Wisliceny vertrok naar Berlijn en kwam terug met een antwoord:
Voor een kleine 2 miljoen dollar zouden alle Joden in West Europa en de Balkan gespaard worden en via Zwitserland een vrije doortocht kunnen krijgen uit de door de Nazi’s bezette gebieden. Weismandel zond een koerier naar de World Zionist Organization in Zwitserland om dit hoopgevende aanbod voor te leggen, maar zijn verzoek werd afgewezen. De official, Nathan Schwalb, regelde uitsluitend het geld dat nodig was om Rabbi Weismandel en zijn staf te redden. Hij schreef:

“Met betrekking tot de noodkreten uit uw land moet u begrijpen dat er in deze oorlog heel veel geallieerd bloed vloeit. Als wij zelf geen bloedoffers brengen, wat voor aanspraken kunnen we dan maken aan de onderhandelingstafel als na afloop van de oorlog de naties en landen verdeeld worden? … alleen met bloed zullen we het land in handen krijgen.”

Brenner schrijft hoe de houding van de Zionisten 180 graden gedaaid was: in plaats van dat het Zionisme de Joden hoop bood, was hun bloed de politieke redding van het Zionisme geworden. Blijkbaar waren dode Joden meer waard dan levende Joden.

In het boek wordt gedocumenteerd hoe de Zionisten en het World Jewish Leadership alle inspanningen om de Joden van Europa te redden blokkeerden. Zo wordt ook beschreven hoe de Zionistische leider Rezso Kasztner een deal maakte met Adolph Eichmann om een paar duizend speciaal geselecteerde Zionisten en rijke Joden te redden in ruil voor medewerking bij de deportatie van 750.000 Hongaarse Joden. In 1954, toen werd Kasztner beschuldigd van verraad, werd hij door de Israëlische regering verdedigd.

Bron: Rense.com

Mexico gaat immigranten van implanteerbare chip voorzien

Filed under: De Microchip — admin @ 11:27 am

Geen science fiction, geen complotheorie, maar reeds nu in dit theater: de Mexicaanse overheid gaat implanteerbare chips gebruiken in de strijd tegen illegale immigratie vanuit Centraal Amerika. Arbeiders en bezoekers uit Belize en Guatemale krijgen tot op heden een fraude-gevoelige niet-electronische pas om de grens mee over te kunnen, maar vanaf maart zullen, volgens een verklaring van Mexico’s National Migration Institute, implanteerbare biochips worden geïntroduceerd voor het registreren van elke grensoverschrijding.
Wie niet geloven kan dat het grootschalig chippen van mensen nu echt gaat beginnen is moet het volgende CNN-clipje maar eens bekijken:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=vzT8Zq2wh5M[/youtube]

January 5, 2008

Spiderman helpt Verenigde Naties met indoctrinatie-campagne

Filed under: Diversen — admin @ 4:32 pm

Wat wij nodig hebben is een wereldregering. One World Government. New World Order. Allemaal fantastisch. Helaas kan nog niet iedereen aan het idee wennen, en sommigen verzetten zich zelfs aktief tegen de goedbedoelde plannen van de wereldelite. Logisch dat de ‘powers that be’ voor het verder centraliseren van macht hun toevlucht nemen tot geheimhouding en bedrog.
Om te zorgen dat de nieuwe generaties gewilliger meewerken aan al het moois dat een Big Brother regering te bieden heeft, hebben de Verenigde Naties, als voorloper van die nieuwe wereldregering, iets leuks bedacht. Ze gaan namelijk samenwerken met Marvel Comics, de stripboeken-uitgever die bekend is van superhelden als Spiderman, de Incredible Hulk, Captain America en X-Man.

spider-man1.jpg

De bedoeling is dat er in de komende maanden een stripverhaal geschreven wordt waarin figuren als Spiderman en de Incredible Four samenwerken met bijvoorbeeld Unicef en de VN-blauwhelmen. De strip moet in beeld brengen hoe de VN aktief is in het wereldwijd bestrijden van armoede, ziekten en conflicten, zodat kinderen de waarde van internationale samenwerking bijgebracht wordt.

In eerste instantie is de bedoeling dat het opvoedkundige stripverhaal gratis verspreid wordt onder 1 miljoen Amerikaanse schoolkinderen, maar later hoopt men de strips ook in andere talen uit te brengen.

January 3, 2008

Zijn electromagnetische velden verantwoordelijk voor explosieve toename autisme?

Filed under: Straling — admin @ 7:57 pm

Het volgende artikel is overgenomen uit de december editie van het vakblad Elektronica + Embedded Systems:

Electro-magnetische-velden – mede oorzaak autisme?

Een doorbraak, zo noemen de onderzoekers de uitkomsten van een onderzoek dit in de Australasian Journal of Clinical Environmen­tal Medicine. Hierin wordt gesteld dat draadloze communicatie mogelijk verant­woordelijk is voor de toename van autisme bij kinderen.

Autisme is een neurale handi­cap, waarvan de oorzaak nog steeds niet geheel duidelijk is. Inmiddels is wel bekend is dat vergiftiging met zware metalen er toe kan leiden.
In de USA wordt autisme de ‘de snelst toenemende handicap genoemd’. Twintig jaar geleden werd daar slechts bij 1 op 10.000 kinderen een of andere vorm van autisme ontdekt. Volgens de Amerikaanse overheid is dat aantal toegenomen in 2002 tot 1 op 150. Artsen schatten dat in 2007 die ver­houding zal toegenomen zijn tot 1 op 100.
Het onderzoek naar kinderen met autisme werd onder anderen uitgevoerd door Tamara Mariea, een bevoegd klinisch voedingsdeskundige uit Nash­ville, die gespecialiseerd is op het gebied van de behandeling van autisme. Mariea is de belangrijkste auteur van de publicatie van dit onderzoek, samen met dr. George Carlo, een expert op het gebied van de gevaren van EM­-straling. Hij was leider van het groot­ste onderzoeksprogramma met betrekking tot de mogelijke gevaren van mobiele telefoons (bij kinderen) in de jaren ’90. Zij stellen te hebben aangetoond dat er verband is tussen autisme en draadloze technologie, naar aanleiding van hun onderzoek onder autistische kinderen, uitge­voerd in 2005 en 2006.

Detoxificatie
De autistische kinderen volgden tijdens het onderzoek specifieke detoxificatieprogramma’s in een omgeving waar weinig EM-velden voorkwamen, van bijvoorbeeld mobiele tefoons en WiFi-verbindingen. Afscheidingen van zware meta­len in haren, urine en feces werden regelmatig onderzocht gedurende enkele weken tot enkele maanden. De onderzoekers ontdekten dat onder deze omstandigheden zware metalen verdwenen uit de lichamen van de kinderen, volgens een patroon gerelateerd aan tijd en moleculair gewicht. De zwaarste metalen, zoals mercurium en uranium, verdwenen als laatsten. Bij veel kinderen bleek dat de afname van zware metalen in hun lichaam bijdroeg aan symptoma­tische verbetering.

Mariea: “De uitkomsten van ons onderzoek bieden ons duidelijk de mogelijkheid tot het oplossen van de vragen die we nog hadden met betrekking tot de efficientie van detoxificatie. We zijn verheugd over de verbeteringen die we zien bij deze groep kinderen. Onze protocollen blij­ken te werken.”
Dr. Carlo voegt daaraan toe: “Deze ontdekkingen haken aan op andere studies die ongunstige celmembraan respons en verstoringen van normale celfysiologie hebben aangetoond. De EM-straling veroorzaakt kennelijk een reactie in de zware metalen die opge­nomen zijn in cellen, die het afbraak­proces van de metalen vertragen en de toename van symptomen bewerk­stelligen.”

Milieu
De auteurs geven aan dat de toename van autisme parallel loopt met de enorme toename van het gebruik van mobiele telefoons en dat van WiFi, sinds het einde van de jaren ’90. Inmiddels maken wereldwijd nu vier miljard mensen gebruik van WiFi. “Hoewel een deel van de toename van autisme kan worden gewijd aan efficientere diagnose door medici, moet een toename van deze omvang voor een groot deel door het verslechterende milieu worden veroorzaakt. Onze data geven een redelijk mechanistische verklaring voor de connectie van autisme en draadloze technologie.

Tamara Mariea is directeur van Internal Balance Inc in Nashville, Tennessee, USA. Sinds 2000 heeft zij ruim 500 autistische kinderen behaldeld.

In de jaren ’90, leidde dr. George Carlo het $28,5 miljoen kostende Wireless Technology Research- programma, gefinancierd door de fabrikanten van mobiele telefoons, onder toezicht van de Amerikaanse federale overheid. Hierin werd onderzocht wat de mogelijk schadelijke gevolgen zijn van mobiele telefonie. Momenteel is Carlo hoofd bij de non-prof organisatie ‘Science and Public Policy Institute’ in Washington, D.C., USA.

Bron: Science and Public Polic Institute

December 31, 2007

Concentratiekampen in Amerika

Filed under: Diversen — admin @ 11:25 am

Al jaren schreeuwen ‘conspiracy-websites’ over het bestaan van concentratiekampen in Amerika. Hoewel al geruime tijd videos van dit soort kampen op Internet te vinden zijn durfden slechts weinigen de informatie serieus te nemen. Maar sinds 2006 valt er weinig meer te ontkennen, nu o.a. FoxNews en de New York Times rapporteerden dat Halliburton voor een half miljard dollars aan orders heeft ontvangen voor de bouw van gigantische detentiekampen voor het geval er “vanwege een noodtoestand een vloedgolf aan immigranten het land binnen zou komen”. Andere mogelijkheden waarvoor dit soort detentiecentra nodig zijn, aldus woordvoerders van het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid, zijn natuurrampen en “nieuwe programma’s waarvoor aanvullende detentie-ruimte benodigd is”. Na het officieel bekend worden hiervan werd in de media wild gespeculeerd dat de gigantische detentiekampen gebruikt zouden kunnen worden voor het opsluiten van Amerikaanse burgers, zoals de complotdenkers al tien jaar verkondigen. Maar volgens de autoriteiten ontbreekt voor dat soort aantijgingen elke grond.

Je zou nog de schouders op kunnen halen onder het motto “het zal zo’n vaart niet lopen”, maar deze berichten kregen ineens een heel andere lading toen een week geleden bekend werd dat de voormalige Amerikaanse politiecommandant J Edgar Hoover begin jaren vijftig een plan had om 12.000 Amerikanen op te pakken. Ook in de “vrije wereld” kunnen de dingen blijkbaar zo gaan. Het ANP schrijft:

Zij vormden volgens de FBI-directeur mogelijk een gevaar voor de nationale veiligheid. Dat blijkt uit tot voor kort geheime stukken waaruit dagblad The New York Times zondag citeert.
Hoover, die tot zijn dood in 1972 48 jaar lang aan het roer stond van de FBI, stuurde zijn voorstel vlak na het begin van de Koreaanse oorlog in 1950 naar de toenmalige Amerikaanse president Harry Truman. Met de massale arrestaties wilde de federale politie het land beschermen “tegen verraad, spionage en sabotage”. Het wettelijke recht op habeas corpus, het in beroep gaan tegen een illegale arrestatie, zou de verdachten worden ontnomen.

Met de recente anti-terreurwetgeving is het recht op habeas corpus nog slechts een schim uit het verleden. Door de steeds ruimere definitie van het begrip ‘terrorische activiteiten’ kan elke snelheidsovertreder, blogger of vredesactivist in het geheim worden opgepakt en opgesloten, zonder proces, en zonder zelfs maar te weten wat de beschuldiging is. Het is niet voor niets dat de Amerikaanse antiterroristenlijst volgens recente berichten reeds meer dan 750.000 namen bevat, en er zijn voorbeelden te over van vredesactivisten en kritische journalisten die het vliegtuig niet meer in mochten omdat ze op die lijst staan.

De regering Bush heeft de laatste jaren een hele berg Executive Orders opgesteld en goedgekeurd opdat bij bijvoorbeeld een (zelf uitgevoerde) chemische of nucleaire aanval of een grootschalige vogelgriep-epidiemie de noodtoestand uitgeroepen kan worden en iedereen die zich kritisch uitlaat over het gevoerde beleid (“de verraders”) kan worden opgesloten.
Het heeft er alle schijn van dat dit de ware bedoeling is achter de detentiekampen die Halliburton aan het bouwen is.

December 30, 2007

Pakistaanse Veiligheidsdienst achter aanslag Bhutto

Filed under: De Schaduwregering,Diversen — admin @ 8:14 pm

Als het in Nederland al zo is dat politieke moorden zoals de eliminatie van Pim Fortuyn of de slachting van Theo van Gogh door de Binnenlandse Veiligheidsdienst georganiseerd worden, dan is er weinig fantasie voor nodig om te bedenken dat dit in een land als Pakistan niet veel anders zal zijn. Een van de aspecten die na de moord op de Pakistaanse oppositieleidster Benazir Bhutto in het nieuws kwam was de gebrekkige beveiliging op het moment van de aanslag, iets wat uitsluitend georganiseerd kan worden door hen die met die beveiliging belast zijn.
Al gauw werd ons aller grootste vijand, al-Qaida, als hoofdschuldige aangewezen. Baitullah Mehsud, de vermeende leider van al-Qaida in Pakistan, weerlegde via een woordvoerder de betrokkenheid van al-Quaida bij deze aanslag, en verklaarde “Het is een complot van de regering, het leger en de Pakistaanse inlichtingendiensten”.

bhuttoepa3008_468×342.jpg

Van enge terroristen mag je zoiets natuurlijk niet zomaar aannemen, maar nu is er een geheime email opgedoken die Bhutto in september aan de Britse minister van Buitenlandse Zaken David Miliband stuurde, waarin ze schreef dat drie van Generaal Musharraf’s senior bondgenoten van plan waren haar te vermoorden. En één van deze drie, hoe toevallig, was de veiligheidsofficier die belast was voor Bhutto’s beveiliging.
The Mail On Sunday wil de naam van de persoon in kwestie vooralsnog niet publiceren, maar licht toch een tipje van de sluier op:
Eén (van de moordenaars) is een senior inlichtingen-officier en gepensioneerd leger-officier die gewerkt heeft voor Pakistan’s sinistere Inter Services Intelligence spionagedienst, die nauwe banden heeft met de Taliban en betrokken is geweest bij drugssmokkel en politieke moorden. Naar verluid leidde hij twee Islamistische terroristische groeperingen en ging hij er prat op dat hij volop geld ter beschikking had om iedereen die een bedreiging voor het regime Musharraf vormde door huurmoordenaards te laten elimineren.

Smaakversterker E621 maakt onvruchtbaar

Filed under: Voeding en gezondheid,Ziektes — admin @ 11:20 am

Nu er steeds meer mensen te kampen hebben met ernstig overgewicht en de bijbehorende ‘welvaartsziekten’ zoals diabetes en kanker wordt er ook meer onderzoek gedaan naar deze verschijnselen. Dat soort onderzoek wordt meestal uitgevoerd op muizen en ratten. Weet u hoe ze die beestjes in korte tijd lekker vet weten te krijgen? Ze spuiten ze vanaf hun geboorte dagelijks in met een portie MSG, ofwel mono sodium glutaminaat, ofwel E621 smaakversterker. U leest het goed, de standaardmethode om een volvette muis te kweken voor onderzoek naar het verband tussen diabetes en obesiteit is om de proefdieren smaakversterker toe te dienen. MSG heeft een dusdanige inwerking op de hersenen dat het de eetlust met maar liefst 40% verhogen.

Als u er nog nooit op gelet heeft dan zou u bij uw volgende bezoek aan de supermarkt voor de gein eens de labels moeten bekijken van zoutjes, vleeswaar, kant-en klaar maaltijden, soep, sladressing, sausen, sandwich-spread, snacks, en eigenlijk alles wat enigszins gekruid moet smaken. Om u in verwarring te brengen worden bewust verschillende benamingen gebruikt, zoals E621, ve-tsin, gistextract of smaakverbeteraar (om er maar een paar te noemen). Een knappe consument die de boodschappenkar kan vullen zonder dat er MSG-houdende produkten bij zitten!
En wat bij muizen werkt werkt ook bij mensen: we vreten véél meer dan goed voor ons is, worden massaal te dik, en krijgen allerlei ziektes.

Fantastische omzetten voor de farmaceutische industrie zijn het gevolg, en aangezien de grootaandeelhouders van de farmaceuten dezelfde schatrijke bankiers zijn als die de voedingsindustrie in handen hebben, weet u nu waarom het zo moeilijk is om MSG in uw voedingspatroon te vermijden.

Maar helaas is dit niet het hele verhaal. De hierboven genoemde superrijke en invloedrijke bankiersfamilies hebben immers al alle rijkdom die ze zich kunnen wensen. Waar het werkelijk om draait is macht, de macht om de wereld vorm te geven zoals het in hun ogen worden moet. En dat betekent onder andere dat er een einde moet komen aan een overbevolkte wereld die de aardse hulpbronnen er in recordtempo doorheen jaagt. In een eerder artikel heb ik iets geschreven over de zeer elitaire en invloedrijke Bilderberg Groep, waarvan de leden niets liever willen dan het extermineren van 80 of 90% van de wereldbevolking.
Maar wat is de relatie met MSG?

Bij onderzoeken met proefdieren bleek MSG onvruchtbaarheid te veroorzaken. Mannetjesratten die MSG toegediend hadden gekregen waren in minder dan 50% van de gevallen in staat een vrouwtje te bevruchten, terwijl bij de MSG-vrije ratten geen vruchtbaarheids-problemen geconstateerd werden. Bij een ander onderzoek bleek ook de vruchtbaarheid van vrouwtjesratten door MSG te worden geruïneerd, en weer een ander onderzoek toonde aan dat de voorplantingsorganen van hamsters significant door MSG werden aangetast.
In de Westerse wereld heerst een epidimie van echtparen die kampen met verminderde onvruchtbaarheid. Dat is geen toeval. Met pesticiden, produkten voor de persoonlijke verzorging, voedingsadditieven en vaccinaties wordt getracht het menselijke voortplantingsvermogen aan te tasten. En dat is, vermoed ik, de ware reden dat de voedingsindustrie niet zonder MSG kan.

Als u de officiële redenen voor toepassing van MSG wilt weten moet u eens kijken op de website van de Glutamate Association. MSG zorgt er voor dat oudere en zieke mensen, bij wie het smaakgevoel afneemt, meer gaan eten en daardoor minder risico lopen op ondervoeding. Een fraaie doelstelling, vindt u niet?

December 19, 2007

Groene thee remt uitzaaiing prostaatkanker

Filed under: Voeding en gezondheid,Ziektes — admin @ 9:42 pm

Uit: De Morgen, 19 december 2007

Regelmatig groene thee drinken remt de ontwikkeling van prostaatkanker. Dat is de conclusie van een onderzoek van het Japanse ministerie van Gezondheid.

Het onderzoek volgde twaalf jaar lang een groep van 50.000 mannen van 40 tot 69 jaar oud, verspreid over Japan. De mannen die minder dan een kop groene thee per dag dronken, hadden meer last van uitgezaaide prostaatkanker. De studie wijst uit dat wie meer dan vijf kopjes groene thee per dag drinkt, minder kans op deze vorm van kanker heeft (een risico van 0,52 tegen een risico van 1 voor wie minder dan een kopje per dag drinkt).

Op de ontwikkeling van kanker in de prostaat zelf heeft de consumptie van groene thee geen effect, zo blijkt uit de studie. Het gaat enkel om de uitzaaiingen. De hypothese van de onderzoekers is dat catechine, een bestanddeel van groene thee, de ontwikkeling van prostaatkanker elders in het organisme remt.

December 14, 2007

Recente anti-terreurmaatregelen in Nederland

Filed under: Big Brother — admin @ 8:23 pm

Het eJure-internetportal heeft een overzicht gepubliceerd van anti-terreurmaatregelen die de Nederlandse overheid vanaf 2004 t/m de eerste helft van 2007 heeft doorgevoerd. De maatregelen blijken zeer effectief, want zeg nou zelf, de afgelopen jaren valt het aantal terroristische aanslagen in Nederland best wel mee, toch?
Omdat dit belangrijke informatie betreft heb ik het overzicht integraal overgenomen:

De te beschouwen anti-terreurmaatregelen zijn:

De Wet terroristische misdrijven [Inwerkingtreding: dd 10-8-2004]
De Wet afgeschermde getuigen [Inwerkingtreding dd 1-11-2006]
Wet ter Wijziging van het Wetboek van Strafvordering, het Wetboek van Strafrecht en enige andere wetten ter verruiming van de mogelijkheden tot opsporing en vervolging van terroristische misdrijven [in werking getreden dd 1-2-2007]

Maatregelen tegen personen, die niet van een strafbaar feit worden verdacht:

Maatregel persoonsgericht verstoren
Wet Bestuurlijke Maatregelen en Nationale Veiligheid [aangenomen dd 20-3-2007]

1 Wet terroristische misdrijven

Met deze op het Europees Kaderbesluit dd 2002 gebaseerde wetgeving werd, zoals reeds vermeld, niet alleen een definitie van het begrip ”terrorisme” vastgelegd, maar eveneens een aantal reeds strafbare misdrijven, waaraan het verzwarende element ”van terroristische aard” werd toegevoegd, voorzien van een hogere strafmaat.

Hier een overzicht van de belangrijkste elementen van deze nieuwe wetgeving:

(more…)

December 13, 2007

EU maakt einde aan gefriemel

Filed under: Big Brother,Diversen — admin @ 7:36 pm

Gaat u wel eens naar de bioscoop? En ergert u zich dan ook zo aan die jongelui die in het donker een beetje zitten te friemelen? Gelukkig is het einde van dit verwerpelijke gedrag nabij, nu de Europese Unie haar lidstaten heeft opgedragen hun strafrecht op het gebied van kindermisbruik aan te scherpen. De Duitsers zijn de eersten om het EU-directief in concrete wetgeving om te zetten, middels een wetsvoorstel dat het mogelijk moet maken om friemelende jongeren tot maximaal 5 jaar achter tralies te zetten. Ook brievenrubrieken, waarin jongeren over hun ‘eerste keer’ vertellen, zouden strafbaar kunnen worden, aldus de berichtgeving in het AD van vanmorgen.

Behalve dat ik hiermee eindelijk verlost ben van irritante tongzoenende stelletjes als ik een filmpje wil pakken, lijkt me dit een zeer effectieve slag in de strijd tegen de pedofielen. Een hoeraatje voor Europa!

December 12, 2007

Persoonlijke gegevens in medische database voor iedereen toegankelijk

Filed under: Big Brother — admin @ 9:13 pm

Vecozo is het systeem waarin een groot aantal zorgverzekeraars uw gegevens heeft opgeslagen. Welke zorgverzekeraar u heeft, uw aanvullende verzekeringen, uw woonplaats, leeftijd, adres enzovoorts. Een artikel in Trouw van vandaag beschrijft hoe eenvoudig het is om voor elke willekeurige persoon dit soort informatie bij elkaar te harken, althans voor diegenen die toegang hebben tot het systeem. En daarin zit een probleem, want niet alleen de verzekeraars mogen in Vecozo rondneuzen, maar ook artsen, apothekers, diëtisten, laboratoria, kraamcentra, verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, alternatieve genezers, leveranciers van hulpmiddelen en taxivervoerders. Met weinig meer dan een muisklik kunnen die allemaal het schuiladres van bijvoorbeeld een mishandelde vrouw te weten komen.

datamining.gif

Het aantal mensen dat in de medische kaartenbak kan grasduinen groeit met de dag en staat volgens het artikel in Trouw al op meer dan 79.300. In de praktijk komt het erop neer dat iedere Nederlander wel iemand kent die toegang heeft.

Dus u begrijpt: uw gegevens zijn 100% veilig.

December 11, 2007

Vaccinatielobby roept op tot versnelde invoer nieuwe vaccins

Filed under: Vaccinaties — admin @ 9:49 pm

Onlangs in het AD:

Trage goedkeuring vaccins kost mensenlevens
DEN HAAG – Honderden mensen sterven elk jaar omdat zij te laat tegen een gevaarlijke infectieziekte zijn ingeënt. De oorzaak is de trage goedkeuring van vaccins. Voorzitter Johan Hanstede van de Dutch Vaccines Group bevestigde vrijdag berichtgeving daarover in het AD. Hij vindt dat het ministerie van Volksgezondheid veel sneller op nieuwe vaccins moet reageren. Het moet de Gezondheidsraad niet pas aan het werk zetten als een vaccin op de markt komt, maar veel eerder met het voorwerk beginnen. In de Dutch Vaccines Group zitten zowel producenten van vaccins als instellingen zoals TNO Pharma en het Nederlands Vaccin Instituut.

TNO Pharma en het Nederlands Vaccin Instituut: wat ze precies doen is voor de gemiddelde Nederlander onbekend, maar het klinkt bijzonder betrouwbaar. Een welgemeend advies in het belang van onze gezondheid, zo lijkt het.
Maar vrijheids.net zou vrijheids.net niet zijn als ik klakkeloos in de goede bedoelingen van Johan Hanstede en zijn Dutch Vaccines Group zouden geloven. Daarom heb ik toch maar eens gekeken op de website van de Dutch Vaccines Group. En daar vond ik het volgende:

  • De Dutch Vaccines Group (DVG) is de belangenvereniging voor de vaccin industrie in Nederland.
  • Hoofdactiviteiten: Lobbying, Communicatie en Business Development
  • De vereniging heeft ten doel het behartigen van de belangen van de vaccin industrie in Nederland in zijn algemeenheid bij alle betrokken instellingen en organisaties.

Blijkbaar is de Dutch Vaccines Group een ordinaire lobby-organisatie, en dat werpt ineens een heel ander licht op het AD-artikel. Het is zeer de vraag hoe oprecht de bezorgdheid over onze gezondheid is, want in de eerste plaats moet de DVG de belangen van de fabrikanten behartigen.

Maar er is meer. De in het bericht genoemde Johan Hanstede blijkt namelijk ook voorzitter te zijn van ‘het Bilderbergteam’, een gezelschap dat regelmatig samenkomt in ‘Bilderberg Conferenties’. Hoewel het hierbij niet gaat om dé Bilderberg-conferenties waar wereldleiders elkaar in diep geheim ontmoeten, is erg opvallend dat dezelfde naam gekozen is. En wat dacht u hiervan: Prins Bernhard was voorzitter van de allereerste Bilderberg conferentie, Koningin Beatrix is op de bijeenkomsten vaste gast, en de VSOP (Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties), initiatiefnemer van het Bilderberg project, is gevestigd op een steenworp afstand van het koninklijk paleis! Ik hou het op een heel bijzonder toeval, maar oordeelt u zelf.

syringe.jpg

In de eerste nieuwsbrief van het Bilderberg project staat te lezen waar deze club druk mee is: “het thema dat voor de eerste cyclus van het Bilderbergproject is gekozen is preconceptionele zorg”. Nieuwe mogelijkheden om genetische afwijkingen en erfelijke ziektes op te sporen geven aanleiding tot ethische discussies over het vrijwillig dan wel verplicht ondergaan van een genetische test alvorens de kinderwens in vervulling te laten gaan. Een belangrijke vraag daarbij is in hoeverre de samenleving solidair moet zijn met de vermijdbare financiële consequenties van iemand’s keus om kinderen te krijgen. Etnische afkomst speelt in de discussie een belangrijke rol, want volgens een andere nieuwsbrief van het Bilderberg project hebben Turkse en Marokkaanse vrouwen een 20% hoger risico om kinderen met een aangeboren afwijng te baren. Die groepen dienen derhalve extra gewezen te worden op de mogelijkheden van prenatale diagnostiek.
Dit is het soort problematiek waarover het Bilderberg project een visie probeert te ontwikkelen. En volgens de projectaanvraag van het Bilderberg Project is het de bedoeling om na het ontwikkelen van een toekomstvisie “het onderwerp zowel nationaal als Bilderberg Fase I Europees en mondiaal in te bedden”.

Het klinkt alleszins redelijk, en ik ben het ermee eens dat ethische discussies over de gevolgen van voortschrijdende techniek niet uit de weg gegaan moeten worden. Maar aan de andere kant vind ik het een griezelig onderwerp, want het roept associaties op met Nazi Duitsland, waar bijvoorbeeld gehandicapten, joden, en andere ‘inferieure mensen’ verplicht gesteriliseerd werden, en uitsluitend degenen met de beste genen zich mochten voorplanten.

Kort geleden heb ik de gloednieuwe Alex Jones film getiteld “Endgame, Blueprint for Global Enslavement” bekeken. Een van de centrale thema’s van deze alarmerende documentaire is dat de wereldelite, jaarlijks samenkomend in de Bilderberg Conferentie, een agenda voert waarin het met 80% terugdringen van de wereldbevolking bovenaan het prioriteitenlijstje staat. Naast aids, oorlogen en voedseltekorten is eugenetica het belangrijkste wapen dat de Bilderbergers in stelling proberen te brengen. De organisaties, bedrijven en families die in de hoogtijdagen van Hitler bepaalden wie zich mocht voortplanten en wie verplichte sterilisatie moest ondergaan, maken in de Nieuwe Wereldorde nog steeds de dienst uit, aldus de bijzonder goed onderbouwde film. Een klein voorbeeld is de organisatie Planned Parenthood, opgericht door de zeer racistische Margaret Sanger die de ‘minderwaardige’ zwarte bevolking het recht wilde ontzeggen kinderen te krijgen. Ook de vader van Bill Gates heeft aan het hoofd gestaan van Planned Parenthood, en onder het mom “goede doelen” (en iedereen trapt erin) pompt Bill Gates miljarden in deze misdadige organisatie.

De Dutch Vaccines Group, die als bezorgde gezondheids-experts hun pleidooi voor meer vaccinaties in het AD en andere kranten mochten houden, zouden wel eens een minder fraaie rol kunnen spelen dan wij mogen weten. Of Johan Hanstede en kornuiten daadwerkelijk kwade bedoelingen hebben weet ik niet, maar het feit dat de berichtgeving zo eenzijdig is en het lobby-karakter van de DVG verzwegen wordt geeft in elk geval te denken.

Dolle hond krijgt kernenergie van Frankrijk

Filed under: Diversen — admin @ 8:12 pm

Onder President Reagan stond de Libische kolonol Kadhafi bekend als ‘dolle hond’, een gevaar voor de wereldvrede, terroristenvriend numero uno. De laatste 10 jaar zijn de betrekkingen tussen de Libische leider en het Westen een stuk verbeterd, en vooral het opgeven van massavernietingswapens in 2003 leidde tot verzoening. Als het Iran betrof zou niemand in de goede intenties willen geloven, maar een meneer die in Frankrijk voor vele miljarden 21 Airbus-toestellen en 14 Rafale-gevechtsvliegtuigen bestelt wordt uiteraard met alle egards behandelt. En dit gaat -logisch- zelf zo ver dat op dezelfde dag dat de deal gesloten werd een samenwerkingsakkoord tussen Libië en Frankrijk tot stand kwam voor de levering van nucleaire technologie. Onder luid gejuich van de Amerikanen gaat Frankrijk o.a. een kernreactor leveren, aan een land dat nog maar kortgeleden (ware het niet dat de term toen nog niet was uitgevonden) tot de ‘axis of evil’ behoord zou hebben.

December 5, 2007

Bush wist van staken Iraans wapenprogramma

Filed under: Midden Oosten — admin @ 8:53 pm

ANP, vanochtend:

Toen de Amerikaanse president George Bush dit najaar de wereld waarschuwde voor de Derde Wereldoorlog wegens het Iraanse nucleaire wapenprogramma, deed hij dat met de wetenschap dat het islamitische land vermoedelijk al jaren niet meer werkte aan kernwapens.
Het maandag vrijgegeven rapport waarin Amerikaanse inlichtingendiensten concludeerden dat Teheran in 2003 het project had opgegeven, circuleerde al zeker een maand of twee in de hoogste kringen, stelde The Washington Post dinsdag.
Het buitenlandse beleid van de president wordt door de onthulling in een klap ondergraven, stellen waarnemers. Het zal voor Bush en havikken rond de president een stuk moeilijker worden de agressieve aanpak van Iran te blijven nastreven. De onthulling zal dan ook verstrekkende gevolgen hebben voor het laatste jaar van Bush als president.

Onlangs schreven we nog over de Zogby poll waaruit bleek dat meer dan de helft van de Amerikanen een preëmptieve aanval op Iran zou toejuichen. Ik hoop dat het blootleggen van de leugens over Iran’s intenties effect heeft op de opinie van het Amerikaanse publiek, maar ik vrees dat het allemaal weinig uitmaakt.
Waar fluoride in het drinkwater al niet goed voor is…

December 4, 2007

Voormalig Italiaans President: 9/11 is inside job

Filed under: 9/11 — admin @ 9:04 pm

Steeds meer bekende en gezaghebbende mensen waaronder piloten, architecten, politici, filmsterren en natuurkunde professoren proberen de wereld ervan te overtuigen dat de aanslagen van 11 september 2001 niet het werk zijn van 19 moslim-fanaten met stanleymessen, maar dat er sprake is van een “inside job”. In het rijtje prominenten kan nu ook de voormalige Italiaanse president Francesco Cossiga worden toegevoegd. Van 1985 tot 1992 stond Cossiga aan het roer van de Italiaanse regering, totdat hij n.a.v. zijn onthullingen over het bestaan en zijn eigen betrokkenheid bij het opzetten van Operatie Gladio gedwongen werd om af te treden. Operatie Gladio was een netwerk van geheime diensten (o.a. Amerikaanse) dat door heel Europa bomaanslagen pleegde op onschuldige burgers, waarbij vooral goedgevulde schoolbussen een gewild doelwit waren. Het ging hierbij om “false flag” operaties, waarbij de schuld aan politieke tegenstanders (zoals de communisten) gegeven werd. In Maart 2001 deed Gladio-agent Vincenzo Vinciguerra in een onder ede afgelegde verklaring een boekje open over het doel van de aanslagen: de gewelddadigheden moesten ervoor zorgen dat het volk zich tot de staat zou wenden om te vragen om meer veiligheid. Ofwel creëer een probleem en biedt dan de vooraf bedachte en gewenste oplossing in antwoord op het “de regering moet hier iets aan doen”. Komt bekend voor?

Wat Cossiga in de Corriere della Sera van 30 november j.l. over 9/11 te zeggen heeft is dat alhoewel Bin Laden zogenaamd bekend zou hebben de aanslagen gepleegd te hebben, alle Europese en Amerikaanse veiligheidsdiensten dondersgoed weten dat de uitvoering en planning het werk waren van CIA, de Mossad en ‘de Zionistische wereld’. Dit om de Arabische landen de schuld te kunnen geven en vervolgens oorlog te kunnen voeren in Irak en Afghanistan.

cossiga_550×400_.jpg

Gezien zijn betrokkenheid bij Gladio kan er geen twijfel over bestaan dat Cossiga exact weet hoe dit soort dingen werkt. Dat maakt zijn verklaring tot een bijzonder belangrijke. Maar tenzij de reguliere media ermee weg denkt te komen de man een vroegtijdige vorm van dementie toe te schrijven zal Cossiga’s verklaring volstrekt genegeerd worden.

November 24, 2007

De Noord-Amerikaanse Unie, enkele jaren vanaf nu:

Filed under: Diversen — admin @ 7:46 pm

nunion_dees.jpg

November 20, 2007

En daarom komt er geen referendum!

Filed under: De Bovenbazen,Diversen — admin @ 9:42 pm

Wie op news.google.nl/news kijkt zal er niets over vinden, maar diverse Engelse nieuwsbronnen waaronder The Sun en The Telegraph hebben melding gedaan over Nicolas Sarkozy’s bekentenis aangaande geheime afspraken om een referendum over het nieuwe EU-verdrag te blokkeren.

Op een besloten bijeenkomst van senior EU-parlementsleden verkondigde de Franse President dat er geen referendum in Frankrijk mocht komen, omdat dat zou betekenen dat er ook een zou moeten zijn in Engeland, wat een gevaar zou betekenen voor de Europese eenwording. Indirect is dat een bekentenis dat men maar al te goed beseft dat de Engelse stemmers het verdrag zouden afwijzen. Die domme Engelsen weten niet wat goed voor ze is, maar gelukkig is Zarkozy graag bereid ze een handje te helpen.

Hoor ik daar een echo van het berichtje dat hieronder staat?

November 1, 2007

CDA en PVDA maakten geheime deal over tegenhouden referendum

Filed under: De Bovenbazen,De Schaduwregering — admin @ 9:20 pm

Jan Marijnissen schrijft vandaag op zijn weblog over het accoord tussen bewindslieden van CDA en PvdA die reeds in september, in het diepste geheim, hadden besloten om een referendum over het nieuwe Europese verdrag hoe dan ook tegen te houden, ongeacht wat de Kamer zou willen. Vooral van het PvdA is dit puur kiezersbedrog, zeg maar gerust landverraad, aangezien deze partij zich in haar verkiezingsprogramma uitsprak vóór een referendum.

071031eurref_sm.jpg

Wat is er nog voor nodig voordat het Nederlandse volk gaat inzien dat politici precies doen wat ze van hun bovenbazen krijgen opgedragen? Wat u ziet op TV en leest in de krant is slechts toneel, een illusie die ons het idee moet geven dat er democratische processen aan het werk zijn. De werkelijke politiek wordt in het duister achter de coulissen bedreven, door een schaduwregering van immens machtige bankiers, industriëlen en koningshuizen. Of dacht u dat de PvdA het voor haar achterban opneemt maar spontaan van mening veranderd is?

Meerderheid Amerikanen steunt komende aanval op Iran

Filed under: Diversen,Midden Oosten — admin @ 7:51 pm

Dat Iran op korte termijn in staat zal zijn een kernbom te maken is een leugen. Het verrijkingsproces dat Iran gebruikt om uranium isotoop U-238 om te zetten in U-235 is hier namelijk volstrekt ongeschikt voor. Om uranium als nucleaire brandstof te gebruiken, moet het gedeelte U-235 atomen verhoogd worden tot 3 á 5 procent. Erg moeilijk en bijzonder kostbaar, maar een fluitje van een cent vergeleken met de verrijking tot minimaal 90 procent die nodig is voor het maken van bommen.

Maar stel dat Iran toch in het bezit zou komen van een kernwapen, denkt u dat de Iraanse president Mahmoud Ahmedinejad deze dan zou gebruiken (al dan niet via een terroristische organisatie) voor een aanslag tegen de Verenigde Staten? Dat zou zelfmoord zijn, toch? Zelfs bij het geringste vermoeden van Iraanse betrokkenheid bij zo’n aanslag zou Teheran binnen enkele uren veranderd zijn in een radioactieve woestenij. Iran is een uiterst modern en welvarend land (kijk eens hier en hier), dus met welk doel zou men zo’n lot over zich uitroepen?

Maar het “van de kaart vegen van Israël” dan, dat is toch iets wat we niet kunnen laten gebeuren? Wie er zo over denkt heeft zich laten foppen. Hoewel de op volle toeren draaiende propaganda-machine ons dagelijks laat weten dat Ahmedinejad gezegd zou hebben dat Israël van de kaart geveegd moet worden, heeft hij zo’n uitspraak nooit gedaan. In werkelijkheid citeerde hij wijlen ayatollah Khomeini met de woorden “de Imam zei dat dit regime dat Jeruzalem bezet houdt moet verdwijnen van de bladzijden van de tijd”. Tussen de werkelijke uitspraak van de Iraanse president en de misleidende vertaling ervan zit meer dan een nuanceverschil. Dat maakt Ahmedinejad nog niet tot een frisse jongen, maar zou het aloude afschrikkingsprincipe niet voldoende zijn om die man in bedwang te kunnen houden?

Hoewel Iran altijd heeft meegewerkt aan UN-inspecties, het non-proliferatie verdrag ondertekend heeft, en nooit is aangetoond dat Iran een wapenprogramma heeft, is de waarheid tegenwoordig volkomen ondergeschikt aan de verwrongen perceptie.
En zo kan het gebeuren dat de meerderheid van de Amerikanen voorstander blijkt te zijn van het aanvallen van Iran. Zogby, een zeer gerenommeerd onderzoeksbureau, heeft meer dan duizend stemgerechtigde Amerikanen benaderd met vragen als “in hoeverere steunt u, gebaseerd op wat u weet over Iran’s ontwikkeling van een nucleair programma, een Amerikaanse aanval om te voorkomen dat Iran een kernwapen maakt?”. Ruim 52 procent van de Amerikanen blijkt volgens het onderzoek sterk voorstander of enigszins voorstander te zijn van zo’n preëmptieve aanval, tegen 27 procent uitgesproken tegenstanders en een kleine groep in de “weet niet” of neutrale categorie.
Ook werd de vraag gesteld welke van de presidentskandidaten de beste persoon is om Iran aan te pakken. Hierbij werd vooral Hitlery Clinton genoemd. Deze onterecht als vredelievend bekend staande vrouw wil als het om Iran gaat -hoe vernieuwend- “alle opties openhouden“.

Hoewel de waardering van de Amerikanen voor zowel George Bush als voor het congres zich op een historisch dieptepunt bevinden, en velen zich terdege bewust zijn van de ontelbare leugens, lijkt het erop dat de propagandamachine het Amerikaanse volk volledig hersendood heeft weten te maken. Dat de Iraakse massavernietingswapens in werkelijkheid niet bestonden is alom bekend, maar dit weerhoudt het Amerikaanse volk er niet van om de broodje aap verhalen over Iran’s boosaardige intenties voor zoete koek te slikken. De opdracht die Dick Cheney aan de media heeft gegeven om de komende oorlog met Iran aan het volk ‘te verkopen’ is blijkbaar met grote kundigheid uitgevoerd.

Die oorlog gaat er komen, zoveel lijkt duidelijk, en het zal de definitieve doodsteek betekenen voor de eens zo grootse Verenigde Staten. Voor de Amerikanen zal het een ware hel worden zoals ze nog nooit hebben meegemaakt. Zulks is het trieste lot voor wie weigert zijn hersens te gebruiken, de macht heeft afgegeven aan een bende criminelen, en daar vooral niets over horen wil.
En de bovenbazen lachen in hun vuistje. Ze hebben het weer geflikt.

October 31, 2007

Saksisch seksschandaal raakt landelijke Duitse politiek

Filed under: De Bovenbazen — admin @ 3:27 pm

Het volgende bericht verscheen half juli van dit jaar in de papieren editie van het AD. Het artikel handelt over een zeer ernstige zaak gaat die model staat voor wat er in de hoogste kringen van bijna alle westerse landen gaande is. Daarom is het verbazingwekkend (of juist niet) dat behoudens deze uitglijder van het AD de affaire in de media volledig genegeerd is. Via Google en andere zoekmachines is in het Nederlands taalgebied nauwelijks over deze kinderneukpartijen kunnen vinden, op enkele uitzonderingen na zoals de stukjes op www.stelling.nl en www.nwo-info.nl.

“De Oost-Duitse deelstaat Saksen is in de ban van een seks- en corruptie-affaire waarbij criminelen, politici, justitieambtenaren en politieagenten jarenlang onder één hoedje zouden hebben gespeeld.
De oppositie in het parlement stelde gisteren een onderzoekscomissie in die, tegen de zin van de regeringspartijen, de onderste steen boven moet krijgen. De belangrijkste vraag is waarom de grote hoeveelheden belastende informatie die de geheime dienst had verzameld, nooit tot vervolgingen hebben geleid.

tiefensee.jpg
Als er kindertjes verkracht worden knijpt Minister Tiefensee graag een oogje toe

Uit een 15.600 pagina’s tellend dossier over de maffiose netwerken blijkt onder andere dat hooggeplaatste Leipzigers zich sinds de jaren ’90 geregeld met minderjarige prostituees amuseerden. Een Leipziger officier van justitie zou zijn vrienden in het prostitutiemilieu hebben gewaarschuwd voor politie-invallen.
De officier van justitie bewaarde kinderpornovideo’s in zijn kluis op kantoor. En een lichamelijk gehandicapte collega zou zijn gefilmd terwijl hij seks met minderjarigen had, zodat hij kon worden afgeperst. Doel van de maffiosi was om lucratieve onroerendgoedobjecten te kunnen bemachtigen die na de val van de Muur op de markt kwamen.
Door de affaire staan ook de landelijke politici onder druk. Zo zou verkeersminister Wolfgang Tiefensee (SPD) als burgemeester van Leipzig seksparty’s met minderjarigen oogluikend hebben toegestaan. CDU’er Thomas de Mazière, kabinetschef van kanselier Merkel, verzuimde als toenmalig minister van Binnenlandse Zaken het parlement over de corruptieaffaire in te lichten.”

October 4, 2007

Even pauze

Filed under: Diversen — admin @ 9:07 pm

Vrijheids.net knijpt er een poosje tussenuit. Vakantie enzo. Even “de zorgen verbranden“, zoals de elite het zou noemen.

molechdees.jpg

Wonderbuis produceert energie “uit het niets”

Filed under: Energie — admin @ 8:51 pm

Britse wetenschappers zeggen een thermische energiecel ontwikkeld te hebben die energie uit het niets creëert, d.w.z. de cel levert meer energie dan erin gaat. De energiebuis wordt gevuld met een mengsel van water, kaliumcarbonaat en een op chroom gebaseerde vloeibare katalysator. Vervolgens wordt er een elektrische stroom door het apparaat geleid, waarbij een hoeveelheid warmte ontstaat die veel groter is dan de elektrische energie die er in werd gestopt. De opgewerkte warmte kan vervolgens gebruikt worden voor het verwarmen van de vloeistof in bijvoorbeeld een centraal verwarmingssysteem.
Hoe dit precies werkt is iets dat zelfs de uitvinders van het apparaat niet goed begrijpen. Het zou te maken hebben met de energie die binnen de atomen is opgeslagen, een energievorm die tot op heden nooit gebruikt is.
Skeptische wetenschappers van de University of York hebben de proef op de som genomen, en verkregen tot tweemaal zoveel energie dan ze erin stopten. Andere wetenschappers boekten soortgelijke resultaten, hoewel de opbrengst soms nog vele malen hoger lag.

Het bedrijf Ecowatt heeft er inmiddels 10 jaar research op zitten, en verwacht nu binnen 18 maanden met een commerciële versie op de markt te kunnen komen. De kosten à 1.4 miljoen Pond zijn deels betaald door het Ministerie van Handel en Industrie, met het idee goedkopere energie te ontwikkelen voor armere families die straks tot 50% op hun energierekening kunnen besparen.

ecowatts_cell.jpg
Ecowatts boss Paul Calver with the device

Hoewel dit een prachtige, hoopgevende uitvinding is, zullen degenen die zich een beetje verdiept hebben in de vindingen van Nicola Tesla bij het bovenstaande bericht de schouders ophalen. Tesla (uitvinder van o.a wisselstroom en het pricipe van de radio) was bijna een eeuw geleden al in staat om nagenoeg oneindige hoeveelheden energie uit het vacuüm (dus schijnbaar uit het niets) te winnen. Toen bleek dat aan de Tesla-energie geen verbruiksmeter te hangen viel trokken de investeerders zich terug. Veel wetenschappers proberen op basis van Tesla’s wetenschappelijke principes goedkope energie te produceren, en gezien de vele filmpjes van auto’s die doodleuk op water rijden zijn ze succesvol.

September 29, 2007

Afbraakteam gekiekt

Filed under: 9/11,Diversen — admin @ 8:48 pm

Ruim zes jaar na de aanslagen van 11 September 2001 verschijnen nog regelmatig nieuwe videofragmenten op internet. In veel gevallen bevatten die filmpjes interessante aanwijzingen dat er “iets niet klopt” in het officiële verhaal over wat er die dag is voorgevallen. Zo zijn er volop videoclips te vinden waarop brandweerlieden en andere getuigen verklaren explosies in en om de Twin Towers gehoord te hebben, voordat ze instortten.

De laatste vondst staat op de belgische website garagetv.be, en wat interessant is aan het fimpje is dat na 9:22 minuten een vrachtwagen voor de camera langs rijdt. Wie de video even stopzet ziet dat het een truck is van het bedrijf Manhattan Demolition Company, Inc. Hoewel op internet zeer weinig informatie over dit bedrijf te vinden is (misschien zoek ik niet goed?) is duidelijk dat het afbreken van constructies tot de activiteiten behoort.

manhattandemolition.jpg

Een afbraakteam in de buurt van het WTC, nog voordat er iets is ingestort. Moeten we dat zien als een kwestie van pro-actief optreden? Of is het gewoon toeval?
Diegenen zie zich skepticus noemen (wat in de praktijk meestal betekent dat ze alles wat de autoriteiten vertellen voor zoete koek slikken) zullen het op het laatste houden. Maar wat nou als ook bij de aanslagen van 7/7 in London een afbraakteam ter plekke was, zou het dan niet een beetje te bizar worden? Laat dat nou precies de situatie zijn:

kingstar.jpg

Het busje dat seconden na het afgaan van de bom naast de opgeblazen bus parkeerde was van het bedrijf Kingstar. Een van de specialiteiten van Kingstar: de gecontroleerde afbraak van grote constructies.

Een ongelooflijk toeval, of teveel om te geloven?

Autorijders “binnenstebuiten gekeerd”

Filed under: Big Brother — admin @ 12:08 pm

Het onderstaande bericht stond vanochtend in de Amersfoortse Courant:

Tientallen automobilisten in en om Amersfoort liepen gistermiddag- en avond in de fuik van de politie. Motoragenten namen ze vanaf de provinciale wegen en stadsroutes mee naar twee controlestraten op de Larikslaan in Leusden en de brandweerkazerne in Woudenberg. Politie, douane en belastingdienst keerden voertuigen, papieren en bestuurders binnenstebuiten. De ANWB voerde kleine reparaties aan auto’s uit. De ‘vangst’ wordt later dit weekeinde bekend gemaakt.

We leven in een vrij land, zolang u maar bereid bent om de politie uw handschoenenkastje te laten controleren, en u niet te beroerd bent om even de handen omhoog te steken opdat de politie kan kijken hoeveel contanten u in de broekzak heeft zitten.

Ik verdenk iemand bij mij in de buurt van het bezoeken van websites waarop pornografische afbeeldingen met minderjarigen getoond worden, en het zou me niets verbazen als die griezel van de overkant een exemplaar van Mein Kampf in huis heeft. Ik kan haast niet wachten tot de politie hier een razzia organiseert opdat deze verderfelijke lieden opgepakt kunnen worden. Dat ze behalve op mijn PC ook een kijkje willen nemen in mijn badkamer om de tandenborstels te tellen neem ik graag op de koop toe. Ik heb immers niets te verbergen.

Ik overdrijf een beetje, maar toch vraag ik mij serieus af hoe groot de stap nog is van het binnenstebuiten keren van automobilisten naar willekeurige huiszoekingen.
Is dit vrijheid?

September 28, 2007

Vrijheids.net binnenkort verboden?

Filed under: Big Brother — admin @ 6:23 pm

Gisteren maakte Security.NL melding van een nieuw wetsvoorstel in Australië om de politie te laten bepalen welke websites door de Australische internetters bezocht mogen worden. Zo’n lijst bestaat al voor pornografisch en “beledigend materiaal”, maar zou uitgebreid moeten worden met sites die misdaad aanmoedigen, toejuichen, ondersteunen of bij het uitvoeren van misdaad een rol spelen. Een andere formulering is “content waarvan de politie reden heeft om aan te nemen dat het misdaad- of terreur gerelateerd is”.

Ik vrees dat de Australische bezoekers van vrijheids.net (ongeveer 0.1 procent van het totale bezoekersaantal) het binnenkort zonder de berichten op deze pagina’s zullen moeten stellen. Ik heb immers voor terroristen in spé uitgelegd hoe je op het toilet van een verkeersvliegtuig een bom kunt maken op basis van vloeistoffen. Ik beledig bepaalde justitieambtenaren door ze voor pedofiel uit te maken. Ik zaai jodenhaat door argumenten van holocaust-revisionisten onbevooroordeeld onder de loep te nemen. Mijn beweringen dat Global Warming een hoax is staan gelijk aan milieuterrorisme, en pleidooien tegen vaccinaties brengen de volksgezondheid in gevaar.

Het is dus over en uit met vrijheids.net, althans in Australië, maar zeer binnenkort ook in Nederland waar de politie alle zeilen bij zet om geheime blacklists bij de internetproviders te installeren.

Ongetwijfeld is het gros van de mensen die dit soort regelgeving bedenkt, promoot en uitvoert ervan overtuigd bezig te zijn de wereld veiliger te maken. Het vervelende is dat degenen die het meeste invloed hebben op de besluitvorming precies diegenen zijn die de nieuwe maatregelen willen misbruiken om de exposure van hun misdaden in te perken.

September 27, 2007

De draken van Oranje

Filed under: De Bovenbazen — admin @ 8:11 pm

Nabij Lage Vuursche ligt Kasteel Drakensteyn. Vanaf 1959 zijn dit kasteel en bijbehorende landgoed in eigendom van Koningin Beatrix. Sinds 1981 is Drakensteyn in gebruik als buiten- en gastverblijf.

Haar vrije tijd mag onze vorstin graag doorbrengen in haar Toscaanse buitenhuis in de streek Chianti. Het huis heet Rocca dei Dragoni, de Italiaanse vertaling voor Drakensteyn.

Ook hebben de Oranjes een bootje. In 2006 kostte het onderhoud van deze lemsteraak 112.000 euro, te betalen door Defensie, ofwel de belastingbetaler. De naam van het zeiljacht heeft u vanwege dit ‘schandaaltje’ vast in de krant zien staan: De Groene Draeck.

Vele leden van het Koninklijk huis hebben als baby in de ‘Amsterdamse wieg’ gelegen. Recentelijk waren dat de dochters van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima, en de kinderen van Prins Constantijn en Prinses Laurentien.

En wat staat daar in de top van de wieg? Een roze beertje? Een lichtblauw konijntje? Vrolijke belletjes? Nee hoor, hoewel bovenstaande foto (afkomstig van de officiële website van het Koninklijk Huis) niet zo gedetailleerd is als ik zou willen, kan ik u verzekeren dat de babies van Oranje slapen onder het wakende oog van een bronzen draak.

Het zal vast heel onschuldig zijn allemaal, maar toch vind ik de fascinatie van ons Koningshuis met draken een beetje vreemd.

Zou David Icke dan toch gelijk hebben?

September 26, 2007

The Lancet: “Effect griepvaccin op sterfte overschat”

Filed under: Vaccinaties — admin @ 5:47 pm

Over de griepprik heb ik eerder geschreven. Het vaccin werkt niet, kan niet werken, zal nooit werken, en zit vol met stoffen die de gezondheid zeer ernstige schade toebrengen. Als vrijheids.net zoiets schrijft dan is het een complottheorie. Maar wat nu als ook medisch vakblad The Lancet meldt dat de griepprik geen zier helpt bij het voorkomen van sterfte onder ouderen?

Het volgende stond afgelopen dinsdag in Trouw te lezen:

De griepprik leidt er niet toe dat het sterftecijfer onder ouderen in de wintermaanden daalt. Dat concluderen Amerikaanse onderzoekers in het medische vakblad The Lancet, meldt Trouw dinsdag. In Nederland hebben vier miljoen mensen recht op de prik, voornamelijk 65-plussers. Drie miljoen mensen krijgen de prik toegediend.

Volgens de onderzoekers staat het allerminst vast dat de griepprik bij ouderen goed werkt. Dat zou onder meer komen omdat hun afweersysteem minder adequaat reageert dan dat van jongere mensen. Bij de griepprik wordt een kleine dosering van het griepvirus toegediend zodat het lichaam zelf antistoffen aanmaakt. Bij mensen met een minder goed afweersysteem, werkt dat systeem minder goed.

De onderzoekers stellen dat het onderzoek naar het effect van de griepprik onder ouderen is vertekend. Alleen relatief gezonde mensen zouden de prik komen halen, kwetsbare individuen blijven thuis. Dan is het logisch dat het sterftecijfer onder ingeënte ouderen lager ligt, zeggen de wetenschappers.

In Nederland krijgen jaarlijks drie miljoen mensen een griepprik. De overheid organiseert sinds 1997 een nationale griepvaccinatiecampagne.

Wat het artikel in The Lancet Infectious Diseases ook nog stelt is dat het percentage ingeënte ouderen in de Verenigde Staten sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw is gestegen van 15 naar 65, terwijl de sterfte aan griep niet is afgenomen.

September 25, 2007

Lijst voor blokkeren kinderporno moet geheim blijven

Filed under: Big Brother — admin @ 7:09 pm

Het volgende stukje verscheen in de XS4ALL Nieuwsbrief van 18 september:

Blokkade van kinderporno
Twee weken geleden ontstond ophef in de media toen dagblad De Pers een stuk publiceerde over het blokkeren van websites waarop kinderporno te zien is.
Omdat dat een ingewikkeld onderwerp is dat heel gevoelig ligt, vertellen we u graag precies hoe XS4ALL hiertegenover staat.
XS4ALL is natuurlijk tegen de verspreiding van kinderporno via internet.
Daarom zijn we in gesprek met de politie om te kijken hoe dat het best kan worden tegengegaan. De politie heeft een lijst opgesteld met websites en doet het verzoek aan internetproviders om de websites op die lijst te blokkeren. Het gaat daarbij om buitenlandse websites, want illegale websites die bij Nederlandse internetproviders staan, worden al weggehaald.
Het probleem met het plan van de politie is, dat de lijst met websites geheim is. Niemand behalve de politie zelf weet welke websites erop staan.

Ook de internetproviders niet. XS4ALL vindt dat niet zoals het hoort: in een democratisch land kun je het blokkeren van informatie niet in een onderonsje tussen politie en providers regelen. Daarom wil XS4ALL pas meewerken aan het plan wanneer de lijst getoetst wordt door de rechter en wanneer gegarandeerd wordt dat de lijst echt alleen maar gebruikt kan worden voor de blokkade van kinderporno.

De grote vraag is natuurlijk waarom zo’n lijst geheim zou moeten zijn. Ik kan slechts twee redenen verzinnen: De pedofielen die de hoogste kringen van het justitiële ambtenarenapparaat bevolken willen deze lijst met ‘smakelijke internetadressen’ voor zichzelf houden. In de tweede plaats vermoed ik dat men de blokkade wil misbruiken door de geheime lijst uit te breiden met websites die de misdaden van de gevestigde orde aan de kaak stellen.

September 24, 2007

Cheney zocht valse aanleiding voor het aanvallen van Iran met kernwapens

Filed under: De Bovenbazen,De Schaduwregering — admin @ 7:15 pm

De term “false flag operation” (valse vlag operatie) is afkomstig van de situatie waarin een oorlogsschip een aanval uitvoert terwijl het de vlag van ander land in de mast heeft hangen. Op deze manier kan op kunstmatige wijze een vijand gecreëerd worden, plus een excuus om tegen die vijand een oorlog uit te roepen. Dat zoiets ook in moderne tijden vookomt is iets wat de meeste mensen liever niet geloven. Zoiets zouden de bazen van een beschaafd land toch nooit doen? Dat bijvoorbeeld de aanslagen van 11 September 2001 in scene gezet zijn om een politieke agenda uit te kunnen voeren is toch ondenkbaar!?

Wellicht dat het bericht dat vandaag in Het laatste Nieuws verscheen weer wat mensen wakker schudt:

De Amerikaanse vicepresident Dick Cheney was van plan militaire raids uit te lokken tussen Iran en Israël om de Verenigde Staten aanleiding te geven om Iran aan te vallen, schrijft het Amerikaanse weekblad Newsweek.Volgens Newsweek is door het opeenvolgende vertrek van neoconservatieven uit de Amerikaanse regering de afgelopen twee jaar een oorlog vermeden. Het weekblad citeert vooral uit kringen van aanhangers van David Wurmser, die sinds 2003 adviseur van Cheney voor het Midden-Oosten was. Een woordvoerder van de vicepresident bevestigde aan Newsweek dat Wurmser vorige maand zijn functie heeft neergelegd om “meer tijd bij zijn gezin te kunnen doorbrengen”.

Volgens welingelichte bronnen die echter anoniem wilden blijven, had Wurmser enkele maanden geleden aan een groepje mensen uitgelegd dat Cheney het idee koesterde Israël aan te zetten om raketten af te vuren naar het Iraans nucleair complex van Natanz (centrum) -en mogelijke andere kerninstallaties- ten einde Teheran te provoceren.

Een Iraanse reactie zou Washington een voorwendsel hebben gegeven om actie te ondernemen tegen militaire en nucleaire doelwitten in Iran, aldus Newsweek.

Om nog even uit eigen werk van juli vorig jaar te citeren:

Volgens de papieren editie van American Conservative van juli vorige jaar heeft de Amerikaanse vice-president Dick Cheney het Pentagon opdracht gegeven een plan te maken om Iran met nucleaire wapens te bestoken zogauw er weer een 11 September-achtige terreuraanslag op Amerikaans grondgebied gepleegd wordt, ongeacht of er enige aanwijzing bestaat voor Iraanse betrokkenheid.

Wie het nu nog niet snapt zal het nooit snappen. Dick Cheney wil niets liever dan een nucleaire holocaust veroorzaken in Iran. Dé manier om dat voor elkaar te krijgen is door incidenten uit te lokken en zodoende een excuus te creëeren.

Dat is helaas zoals de dingen gaan tegenwoordig. Het volk heeft de macht weggegeven aan de zwaarst mogelijke criminelen, en de verkozen onwetendheid is niets minder dan een uitnodiging om steeds grotere misdaden te begaan.

cheneynuked.jpg

Als u meer wilt weten over wie Dick Cheney eigenlijk is dan moet u dit artikel eens lezen.

September 22, 2007

Parallellen tussen 9/11 en Global Warming

Filed under: Energie,Klimaatveranderingen — admin @ 6:53 pm

Weet u het nog? De aanslagen van 11 September 2001 waren zogenaamd gepleegd door moslimfanaten die een hekel hebben aan onze Westerse levensstijl en er alles voor over hebben om ons onze vrijheid te ontnemen.
En wat is de oplossing die geboden wordt? Identificatieplicht, opslaan van ons surfgedrag, steeds meer camera’s op straat, preventief fouilleren, DNA-databases, vrije uitwisseling van persoonsgegevens, enzovoorts, enzovoorts.
De ‘terroristen’ kunnen er een puntje aan zuigen. Dat ze zó succesvol zouden zijn hadden ze zelfs in hun stoutste dromen niet durven hopen.

Het uitkomen van de film An Inconvenient Truth van Al Gore kan gezien worden als nieuw 11 September. Ik zal u uitleggen waarom.

Wereldwijde opwarming is, zo luidt het klimaat-evangelie, bedreigend voor laaggelegen kustgebieden, want die houden het met het smelten van de ijskappen niet droog. Maar het allergrootste gevaar van onze CO2 uitstoot zijn niet de overstromingen maar het ‘feit’ dat de voedselproduktie met maar liefst 15 procent kan afnemen voor het einde van deze eeuw, en in sommige gebieden zelfs met 40 procent.

gorebreatingfire.jpg

Gelukkig is er een oplossing, en die wordt door de politiek breed omarmd als een soort heilige graal voor milieuproblemen: biobrandstoffen. Planten zoals koolzaad en suikerbieten nemen, als ze groeien, CO2 op uit de lucht. Bij verbranding van de olie of alcohol uit deze planten komt de CO2 weer vrij. Klimaatneutraal heet dat. Helaas klopt het verhaal niet, want landen als Brazilië, Paraguay en Indonesië zijn bezig met grootschalige ontbossing om de wereldmarkt voor biobrandstoffen te kunnen bedienen. Als met dit effect rekening gehouden wordt dan blijkt, volgens een onlangs in Science gepubliceerd artikel, dat de CO2 uitstoot niet kleiner maar juist twee tot negen maal zo hoog wordt. Bossen nemen nou eenmaal meer CO2 op uit de lucht dan koolzaadvelden. Maar dat is nog niet alles, want volgens een recent rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) zullen de voedselprijzen binnen 10 jaar met 20 tot 50 procent stijgen. Om de EU-doelstellingen voor 2012 te halen zou 85 procent van de Europese landbouwgrond ingezet moeten worden voor het verbouwen van biobrandstof. In Mexico is het nu al zover dat tortilla’s, het nationale volksvoedsel, 50 procent duurder zijn geworden omdat de maïs nodig is voor het vullen van brandstoftanks. Vijftig miljoen arme Mexicanen zitten in zak en as.

Net als bij 9/11 is er sprake van een hoax. Continu wordt de suggestie gewekt dat CO2 een soort van chemisch afval is. In werkelijkheid staat dit gas, waarvan de atmosferische concentratie tot in het recente verleden regelmatig hoger is geweest dan nu het geval is, aan de basis van het leven. Planten gaan er van groeien, en hoe meer CO2 er in de lucht zit hoe uitbundiger de groei. Dat is de reden dat in de kastuinbouw gebruik gemaakt wordt van CO2 gehaltes die factoren hoger liggen dan in de buitenlucht. Zonder deze extra CO2-injectie zouden onze paprika’s en komkommers beduidend langzamer groeien.

Er is dus een probleem gecreëerd dat niet bestaat, en vervolgens wordt een oplossing geboden die het niet bestaande probleem alsnog veroorzaakt. Ziet u de parallellen met de War On Terror?

Hoe dit te verklaren? Het minst bedreigend is om simpelweg te geloven dat de politiek incapabel is. Persoonlijk geloof ik daar geen bal van. Volgens mij steekt hier een agenda achter, die bestaat uit minimaal de volgende drie elementen:

  1. Centralisatie van macht in een wereldregering. Alleen door als één wereld op te treden is de CO2 uitstoot terug te dringen.
  2. Vernietigen van de middenklasse. Waar gezinnen vroeger konden rondkomen van één inkomen, hebben tegenwoordig veel tweeverdieners moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Door allerhande extra eco-belastingen in te voeren wordt het de middengroepen steeds moeilijker gemaakt en zullen ze uiteindelijk loonslaven worden in de letterlijke zin van het woord.
  3. Depopulatie. Voor zover de toekomstige gecreëerde voedselschaarste dit niet van zichzelf voor elkaar krijgt zal u duidelijk gemaakt worden dat de problemen uitsluitend op te lossen zijn met één-kind politiek (maar alleen voor wie de juiste genen heeft) en gedwongen sterilisatie van mensen in arme landen.

Gefeliciteerd, de Big Brother Award is voor u!

Filed under: Big Brother — admin @ 8:42 am

De jury van de Big Brother Awards maakt zich grote zorgen over de apathie van het Nederlandse publiek over het onderwerp privacy. Daarom werd u vrijdagavond onderscheiden met een award.

“U bent laks als het gaat om privacybescherming”, lichtte Alberdingk Thijm de keuze van de jury toe. “U denkt dat veiligheid belangrijker is dan privacy. George W. Bush weet al dat u 10 kilo kunstmest heeft besteld, voordat u de rekening ontvangt. U geeft uw gegevens aan de Etos zodat een puisterige puber kan zien wanneer u ongesteld bent. Wanneer begrijpt u dat het uur U is aangebroken? Zijn daar eerst ongelukken voor nodig?”

“Er komt een moment”, zo waarschuwde Alberdingk Thijm, “dat u de vraag krijgt wat u deed toen de privacy werd ondermijnd.”

Bron: Webwereld

Next Page »